bezárás
bezárás

Mi lehet annál izgalmasabb, mint hetente újabb és újabb érdekes információt megismerni a divatékszerek és órák világáról? Iratkozzon fel hírlevelünkre, és elsőként értesül az új trendekről és  akcióinkról!

Feliratkozás
Újdonság Újdonság Visszavásárlási garancia
Swarovski Kris mackó – Beutazom a világot kristály dísz (5491972)
 Swarovski Kris mackó – Beutazom a világot kristály dísz (5491972)

A világutazó Kris Bear mackó tökéletesen adja vissza a Swarovski kézműves és szín szakértelmét csodálatosan tükröző, 615 kristálylapból álló alkotásként. Egyetlen aranykristály bőröndjével és óriási mosolyával az ikonikus figura készen áll a világ körüli útra. Remek ajándék a Kris Bear-rajongók és a gyűjtők számára egyaránt. Dekorációs tárgy. Nem játék. 15 éven aluli gyermekek számára nem ajánlott. Méret: 4.1 x 4.2 x 3.6 cm-

Bezárás

Ajánld ismerősödnek

* A kiemelt mezők kitöltése kötelező!
Ajánlás elküldése

Swarovski Kris mackó – Beutazom a világot kristály dísz - 5491972

Listaár: 23 900 Ft
+ ingyenes kiszállítás

Rendelésre

megosztás Pinteresten
twitter

"Igen, én elégedett vagyok. Gyorsan átkerült az óra, ott is volt, tudtak róla. A hölgy válaszolt a kérdéseimre, készséges volt. Tulajdonképpen semmit, de semmit nem tudnék mondani amit jobbító szándékkal, de máshogy kéne csinálni. Ár, ajándék, minden úgy volt ahogy megbeszéltük. Nem nekem kellett mondani, tudták. Így tovább, sok sikert kívánok!"

Sz. László

"Már nem először vásárolunk Önöknél. Számunkra fontos a megbízhatóság és a termék minősége is. Még sosem csalódtunk Önökben, reméljük még többször lesz alkalmunk választani a kínálatukból. További sikeres munkát kívánunk!"

H. Kornélia

"...csak jót tudok mondani mind a kiszolgálásról (Bp. Allée) mind a megvásárolt termékről. További sikeres működést kívánva maradok …egy elégedett vásárlójuk…"

H. Attila