bezárás
bezárás

Mi lehet annál izgalmasabb, mint hetente újabb és újabb érdekes információt megismerni a divatékszerek és órák világáról? Iratkozzon fel hírlevelünkre, és elsőként értesül az új trendekről és  akcióinkról!

Feliratkozás
Visszavásárlási garancia
Swarovski kiállító üvegbúra (5527606)
 Swarovski kiállító üvegbúra (5527606)

A Swarovski üvegbúra ideális megoldás a legkülönlegesebb díszek és kristályalkotások kiállítására. Az üvegbúrája kiváló minőségű, áttetsző kristályfogantyúját pedig 230 kristálylap teszi ragyogóvá, és egy fémalapra rögzített, polírozott, nemesacél akasztóval rendelkezik. Az akasztó kivehető, ha legértékesebb Swarovski figuráit szeretné kiállítani. A kristálybúra kedves ajándék bármilyen alkalomra, és egy cseppnyi modernséget csempész bármilyen helyiségbe. Dísztárgy. Nem játék. 15 éven aluli gyermekek nem használhatják. Méret: 21.9 x 14 x 14 cm

Bezárás

Ajánld ismerősödnek

* A kiemelt mezők kitöltése kötelező!
Ajánlás elküldése

Swarovski kiállító üvegbúra - 5527606

Listaár: 22 501 Ft
+ ingyenes kiszállítás

Nem rendelhető

megosztás Pinteresten
twitter

"Nagyon szépen köszönöm, tetszik a megrendelt charm. Az eladók hihetetlen kedvesek és segítőkészek, már többször jártam az üzletben, és rendkívül magas színvonalú a kiszolgálás! (: Köszönöm szépen!"

H. Dorottya

"Teljes mértékben meg vagyok elégedve a rendelt nyaklánccal, a valóságban is ugyanolyan, mint a képen, ami pozitívum, mert sok helyen tapasztaltam, hogy felraknak olyan képet, ami nem tükrözi a valóságot. Az alkalmazottak segítőkészek és kedvesek voltak, nem kellett ezer évet várni, mire előkotorják a rendelésem."

H. Alexandra

"Még egyszer hálásan köszönöm mind az Ön, mind a kollegái segítőkészségét és profizmusát, a honlapjuk abszolút érthetőségét és a gyors ügyintézést. ..bár több cég lenne annyira rugalmas és körültekintő, mint az Önöké. "

R. Viktória