bezárás
bezárás

Mi lehet annál izgalmasabb, mint hetente újabb és újabb érdekes információt megismerni a divatékszerek és órák világáról? Iratkozzon fel hírlevelünkre, és elsőként értesül az új trendekről és  akcióinkról!

Feliratkozás
Újdonság Újdonság Visszavásárlási garancia
Swarovski Jungle Beats, Lechee, a törpepapagáj kristály dísz (5619217)
 Swarovski Jungle Beats, Lechee, a törpepapagáj kristály dísz (5619217)

Ezt a friss, vidám figurát a sárga törpepapagáj ihlette, amely egy a déli félteke nagy részén honos, a szivárvány színeiben pompázó papagájfaj. A teljes egészében sárga kristályból metszett, 280 fazettás papagáj szemei fekete, csőre pedig kék kristályból készült. Játékos és látványos színt adhat az otthonának, de ajándékötletnek is tökéletes – Lechee, a törpepapagáj kiválóan kiegészíti a Jungle Beats-sorozatunk többi darabját. Dísztárgy. Nem játékszer. 15 év alatti gyermekeknek nem ajánlott. Magasság: 3.7 cm, Szélesség: 8.7 cm, Hossz: 8.7 cm

Bezárás

Ajánld ismerősödnek

* A kiemelt mezők kitöltése kötelező!
Ajánlás elküldése

Swarovski Jungle Beats, Lechee, a törpepapagáj kristály dísz - 5619217

Listaár: 32 500 Ft
+ ingyenes kiszállítás

Külső raktáron

megosztás Pinteresten
twitter

"Köszönöm az extra gyors szállítást és a személyes átvételi lehetőséget. Az eladó Hölgyek maximálisan kedvesek és segítőkészek voltak, minden könnyen, gyorsan és rugalmasan lett lebonyolítva. Maximálisan elégedett voltam mindennel, pedig ez csak ritkán fordul elő :-)"

H. Barbara

"Még egyszer hálásan köszönöm mind az Ön, mind a kollegái segítőkészségét és profizmusát, a honlapjuk abszolút érthetőségét és a gyors ügyintézést. ..bár több cég lenne annyira rugalmas és körültekintő, mint az Önöké. "

R. Viktória

"Köszönöm a megrendelésem gyors és szakszerű intézését. Azt kaptam amit rendeltem, minden tenni valóról időben értesítettek, az üzletben ahol átvehettem az árút kedvesek voltak. Csak megköszönni tudom munkájukat..."

Sz. Zoltán