bezárás
bezárás

Mi lehet annál izgalmasabb, mint hetente újabb és újabb érdekes információt megismerni a divatékszerek és órák világáról? Iratkozzon fel hírlevelünkre, és elsőként értesül az új trendekről és  akcióinkról!

Feliratkozás
Visszavásárlási garancia
Swarovski Jungle Beats, Lechee, a törpepapagáj kristály dísz (5619217)
 Swarovski Jungle Beats, Lechee, a törpepapagáj kristály dísz (5619217)

Ezt a friss, vidám figurát a sárga törpepapagáj ihlette, amely egy a déli félteke nagy részén honos, a szivárvány színeiben pompázó papagájfaj. A teljes egészében sárga kristályból metszett, 280 fazettás papagáj szemei fekete, csőre pedig kék kristályból készült. Játékos és látványos színt adhat az otthonának, de ajándékötletnek is tökéletes – Lechee, a törpepapagáj kiválóan kiegészíti a Jungle Beats-sorozatunk többi darabját. Dísztárgy. Nem játékszer. 15 év alatti gyermekeknek nem ajánlott. Magasság: 3.7 cm, Szélesség: 8.7 cm, Hossz: 8.7 cm

Bezárás

Ajánld ismerősödnek

* A kiemelt mezők kitöltése kötelező!
Ajánlás elküldése

Swarovski Jungle Beats, Lechee, a törpepapagáj kristály dísz - 5619217

Listaár: 37 499 Ft
+ ingyenes kiszállítás

Külső raktáron

megosztás Pinteresten
twitter

"Igen, én elégedett vagyok. Gyorsan átkerült az óra, ott is volt, tudtak róla. A hölgy válaszolt a kérdéseimre, készséges volt. Tulajdonképpen semmit, de semmit nem tudnék mondani amit jobbító szándékkal, de máshogy kéne csinálni. Ár, ajándék, minden úgy volt ahogy megbeszéltük. Nem nekem kellett mondani, tudták. Így tovább, sok sikert kívánok!"

Sz. László

"Köszönöm a megrendelésem gyors és szakszerű intézését. Azt kaptam amit rendeltem, minden tenni valóról időben értesítettek, az üzletben ahol átvehettem az árút kedvesek voltak. Csak megköszönni tudom munkájukat..."

Sz. Zoltán

"A vásárlás kapcsán gyorsan, problémamentesen megérkezett az áru, folyamatosan értesítettek annak útjáról. A termékkel jelenleg elégedettek vagyunk, reméljük ez így is marad."

Dr. Sz. Emma