bezárás
bezárás

Mi lehet annál izgalmasabb, mint hetente újabb és újabb érdekes információt megismerni a divatékszerek és órák világáról? Iratkozzon fel hírlevelünkre, és elsőként értesül az új trendekről és  akcióinkról!

Feliratkozás
Visszavásárlási garancia
Swarovski Jungle Beats, Fife és Fifer, a hullámospapagáj-pár kristály dísz (5577124)
 Swarovski Jungle Beats, Fife és Fifer, a hullámospapagáj-pár kristály dísz (5577124)

Ez a csodálatos kristálypapagáj-pár életre kelti e vidám faj élénk színvilágát. Az átlátszó kristályágon két madárka ücsörög, a barátságot és a szerelmet szimbolizálva. Az összesen 732 pasztell színű fazettából készült csillogó dizájn kizárólag kristályt tartalmaz, ami a Swarovski egyedülálló művészetét dicséri. Trópusi hangulatot és modern stílust visz bármilyen belső térbe, csodálatos ajándék szeretteinknek vagy tökéletesen kiegészítheti egy gyűjtő otthonát. Dísztárgy. Nem játékszer. 15 év alatti gyermekeknek nem ajánlott. Méret: 9.3 x 18.4 x 5 cm

Bezárás

Ajánld ismerősödnek

* A kiemelt mezők kitöltése kötelező!
Ajánlás elküldése

Swarovski Jungle Beats, Fife és Fifer, a hullámospapagáj-pár kristály dísz - 5577124

Listaár: 200 000 Ft
+ ingyenes kiszállítás

Nem rendelhető

megosztás Pinteresten
twitter

"A megrendelt órát a kért időben megkaptam. A szolgáltatásukkal és a kollégáik telefonon nyújtott segítségével nagyon elégedett vagyok. A későbbi vásárlásaim során is az Önök cégét fogom előnyben részesíteni és ismerőseimnek is ajánlani fogom."

Sz. Gyula

"Köszönöm az extra gyors szállítást és a személyes átvételi lehetőséget. Az eladó Hölgyek maximálisan kedvesek és segítőkészek voltak, minden könnyen, gyorsan és rugalmasan lett lebonyolítva. Maximálisan elégedett voltam mindennel, pedig ez csak ritkán fordul elő :-)"

H. Barbara

"Köszönöm a megrendelésem gyors és szakszerű intézését. Azt kaptam amit rendeltem, minden tenni valóról időben értesítettek, az üzletben ahol átvehettem az árút kedvesek voltak. Csak megköszönni tudom munkájukat..."

Sz. Zoltán