bezárás
bezárás

Mi lehet annál izgalmasabb, mint hetente újabb és újabb érdekes információt megismerni a divatékszerek és órák világáról? Iratkozzon fel hírlevelünkre, és elsőként értesül az új trendekről és  akcióinkról!

Feliratkozás
Visszavásárlási garancia
Swarovski Jungle Beats, Banjo, a zöld arapapagáj kristály dísz (5557849)
 Swarovski Jungle Beats, Banjo, a zöld arapapagáj kristály dísz (5557849)

Ez a gyönyörű kristálydísz nagyszerűen ragadja meg a Dél-Amerika trópusi erdeiben élő veszélyeztetett faj, a zöld arapapagáj vidám, játékos természetét. Teljes egészében kristályból készült, 458 fazettából áll, élénk színekben ragyog, csőre fényes piros, teste zöld, szárnya kék színű. A Martin Zendron által tervezett madár egy átlátszó kristályoszlopon áll. Csodás ajándék a vadvilág rajongóinak, de lehet egy szemkápráztató, a saját otthonunkba friss, modern hangulatot idéző dekoráció is. Dísztárgy. Nem játékszer. 15 év alatti gyermekeknek nem ajánlott. Méret: 22 x 6.3 x 7.1 cm

Bezárás

Ajánld ismerősödnek

* A kiemelt mezők kitöltése kötelező!
Ajánlás elküldése

Swarovski Jungle Beats, Banjo, a zöld arapapagáj kristály dísz - 5557849

Listaár: 300 000 Ft
+ ingyenes kiszállítás

Külső raktáron

megosztás Pinteresten
twitter

"A vásárlás kapcsán gyorsan, problémamentesen megérkezett az áru, folyamatosan értesítettek annak útjáról. A termékkel jelenleg elégedettek vagyunk, reméljük ez így is marad."

Dr. Sz. Emma

"Rendkívül gyors, készséges, magas színvonalú kiszolgálásban volt részem. Köszönöm!"

Sz. Katalin

"Köszönöm a megrendelésem gyors és szakszerű intézését. Azt kaptam amit rendeltem, minden tenni valóról időben értesítettek, az üzletben ahol átvehettem az árút kedvesek voltak. Csak megköszönni tudom munkájukat..."

Sz. Zoltán