bezárás
bezárás

Mi lehet annál izgalmasabb, mint hetente újabb és újabb érdekes információt megismerni a divatékszerek és órák világáról? Iratkozzon fel hírlevelünkre, és elsőként értesül az új trendekről és  akcióinkról!

Feliratkozás
Visszavásárlási garancia
Swarovski Jungle Beats, Banjo, a zöld arapapagáj kristály dísz (5557849)
 Swarovski Jungle Beats, Banjo, a zöld arapapagáj kristály dísz (5557849)

Ez a gyönyörű kristálydísz nagyszerűen ragadja meg a Dél-Amerika trópusi erdeiben élő veszélyeztetett faj, a zöld arapapagáj vidám, játékos természetét. Teljes egészében kristályból készült, 458 fazettából áll, élénk színekben ragyog, csőre fényes piros, teste zöld, szárnya kék színű. A Martin Zendron által tervezett madár egy átlátszó kristályoszlopon áll. Csodás ajándék a vadvilág rajongóinak, de lehet egy szemkápráztató, a saját otthonunkba friss, modern hangulatot idéző dekoráció is. Dísztárgy. Nem játékszer. 15 év alatti gyermekeknek nem ajánlott. Méret: 22 x 6.3 x 7.1 cm

Bezárás

Ajánld ismerősödnek

* A kiemelt mezők kitöltése kötelező!
Ajánlás elküldése

Swarovski Jungle Beats, Banjo, a zöld arapapagáj kristály dísz - 5557849

Listaár: 300 000 Ft
+ ingyenes kiszállítás

Külső raktáron

megosztás Pinteresten
twitter

"Nagyon szépen köszönöm a segítségeteket, a visszajelzésem abszolút pozitív. Először rendeltem Tőletek és őszintén mondhatom, hogy 100%-ban meg vo​ltam elégedve :) A telefonos elérhetőségen is nagyon kedvesek és segítőkészek voltatok, azt pedig különösen szupernek tartom hogy lehetőség van a weben rendelt termékeknél a kiválasztott üzletbe történő átjuttatásra és ott történő átvételre :)"

P. Zsófi

"Nagyon szépen köszönöm, tetszik a megrendelt charm. Az eladók hihetetlen kedvesek és segítőkészek, már többször jártam az üzletben, és rendkívül magas színvonalú a kiszolgálás! (: Köszönöm szépen!"

H. Dorottya

"Köszönöm, mindennel elégedett voltam a rendelés során. A rendelt termék olyan volt, amit vártam, a rendelés állapotáról folyamatosan tájékoztattak, telefonon értesítettek az átvétel lehetőségéről. Másnak is szívesen ajánlom szolgáltatásaikat. "

F. Ildikó