bezárás
bezárás

Mi lehet annál izgalmasabb, mint hetente újabb és újabb érdekes információt megismerni a divatékszerek és órák világáról? Iratkozzon fel hírlevelünkre, és elsőként értesül az új trendekről és  akcióinkról!

Feliratkozás
Visszavásárlási garancia
Swarovski Jungle Beats, Banjo, a zöld arapapagáj kristály dísz (5557849)
 Swarovski Jungle Beats, Banjo, a zöld arapapagáj kristály dísz (5557849)

Ez a gyönyörű kristálydísz nagyszerűen ragadja meg a Dél-Amerika trópusi erdeiben élő veszélyeztetett faj, a zöld arapapagáj vidám, játékos természetét. Teljes egészében kristályból készült, 458 fazettából áll, élénk színekben ragyog, csőre fényes piros, teste zöld, szárnya kék színű. A Martin Zendron által tervezett madár egy átlátszó kristályoszlopon áll. Csodás ajándék a vadvilág rajongóinak, de lehet egy szemkápráztató, a saját otthonunkba friss, modern hangulatot idéző dekoráció is. Dísztárgy. Nem játékszer. 15 év alatti gyermekeknek nem ajánlott. Méret: 22 x 6.3 x 7.1 cm

Bezárás

Ajánld ismerősödnek

* A kiemelt mezők kitöltése kötelező!
Ajánlás elküldése

Swarovski Jungle Beats, Banjo, a zöld arapapagáj kristály dísz - 5557849

Listaár: 280 000 Ft
+ ingyenes kiszállítás

Külső raktáron

megosztás Pinteresten
twitter

"Különösen a vevőszolgálat kedvességét és rugalmasságát emelném ki: a rendelés feladása után meggondoltam magam és kiszállítás helyett átvevő pontra kértem az órát. Kérésemet nagyon udvariasan és korrekt módon oldották meg, köszönet érte!"

S. György

"Köszönöm az extra gyors szállítást és a személyes átvételi lehetőséget. Az eladó Hölgyek maximálisan kedvesek és segítőkészek voltak, minden könnyen, gyorsan és rugalmasan lett lebonyolítva. Maximálisan elégedett voltam mindennel, pedig ez csak ritkán fordul elő :-)"

H. Barbara

"A Fiam ...-án vette át a számára megrendelt 24 részes óra tároló dobozt az Alle Bevásárlóközpontban lévő üzletükben. Nagyon elégedettek vagyunk, gyönyörű, korrekt kidolgozású, pont olyan mint a web oldalukon. Az eladó kedves és készséges volt, értesített mikor a doboz az üzletükbe érkezett. Egész biztos, hogy máskor is rendelek Önöktől és személyesen is meglátogatom üzletüket. További szép napot a lelkes és kedves csapatnak!"

T. Kata