bezárás
bezárás

Mi lehet annál izgalmasabb, mint hetente újabb és újabb érdekes információt megismerni a divatékszerek és órák világáról? Iratkozzon fel hírlevelünkre, és elsőként értesül az új trendekről és  akcióinkról!

Feliratkozás
Újdonság Újdonság Visszavásárlási garancia
Swarovski Jungle Beats, Andoki díszdoboz kristály dísz (5619216)
 Swarovski Jungle Beats, Andoki díszdoboz kristály dísz (5619216)

Az ananász – amely ezt a modern díszdobozt is ihlette – a nyár és a trópusok mindenki által ismert szimbóluma. A zöld kristály 164 fazettája, valamint a zöld lakkozott üveg és az arany árnyalatú fémdíszítések egy igazán stílusos, friss és hangulatos díszt alkotnak, amely minden belső térbe remekül illik. A zöld kristály egy speciális csillogó hatást is kapott az extra ragyogásért. Vidám és hasznos ajándék bármilyen alkalomra. Dísztárgy. Nem játékszer. 15 év alatti gyermekeknek nem ajánlott. Magasság: 12.4 cm, Szélesség: 7 cm, Hossz: 7 cm

Bezárás

Ajánld ismerősödnek

* A kiemelt mezők kitöltése kötelező!
Ajánlás elküldése

Swarovski Jungle Beats, Andoki díszdoboz kristály dísz - 5619216

Listaár: 59 500 Ft
+ ingyenes kiszállítás

Külső raktáron

megosztás Pinteresten
twitter

"Küldeményük rendben megérkezett a mai napon. Ügyintézésük, gyorsaságuk és a termékhez küldött ajándékuk miatt is köszönettel tartozom! "

P. László

"Teljes mértékben meg vagyok elégedve az Ügyfélszolgálattal. A felmerülő kérdésekben azonnal segítségemre voltak! Mindenkinek csak ajánlani tudom az Újvilágot!"

Cs. Szilvia

"Elégedett voltam a rugalmas és gyors kiszolgálással. Az üzlet munkatársai kedvesek, udvariasak, segítőkészek voltak. Megtapasztalhattam, hogy itt vásárlás összegétől függetlenül fontos a vásárló, jó szívvel tudom mindenkinek ajánlani. További munkájukhoz sok sikert és sok elégedett vásárlót kívánok! "

V. Erzsébet