bezárás
bezárás

Mi lehet annál izgalmasabb, mint hetente újabb és újabb érdekes információt megismerni a divatékszerek és órák világáról? Iratkozzon fel hírlevelünkre, és elsőként értesül az új trendekről és  akcióinkról!

Feliratkozás
Akciós Akciós Visszavásárlási garancia
Swarovski Jungle Beats, Andoki díszdoboz kristály dísz (5619216)
 Swarovski Jungle Beats, Andoki díszdoboz kristály dísz (5619216)

Az ananász – amely ezt a modern díszdobozt is ihlette – a nyár és a trópusok mindenki által ismert szimbóluma. A zöld kristály 164 fazettája, valamint a zöld lakkozott üveg és az arany árnyalatú fémdíszítések egy igazán stílusos, friss és hangulatos díszt alkotnak, amely minden belső térbe remekül illik. A zöld kristály egy speciális csillogó hatást is kapott az extra ragyogásért. Vidám és hasznos ajándék bármilyen alkalomra. Dísztárgy. Nem játékszer. 15 év alatti gyermekeknek nem ajánlott. Magasság: 12.4 cm, Szélesség: 7 cm, Hossz: 7 cm

Bezárás

Ajánld ismerősödnek

* A kiemelt mezők kitöltése kötelező!
Ajánlás elküldése

Swarovski Jungle Beats, Andoki díszdoboz kristály dísz - 5619216

Listaár: 69 500 Ft
Internetes ár: 55 600 Ft
Kedvezmény: 13 900 Ft (20%)
+ ingyenes kiszállítás

Külső raktáron

megosztás Pinteresten
twitter

"Köszönöm, mindennel elégedett voltam a rendelés során. A rendelt termék olyan volt, amit vártam, a rendelés állapotáról folyamatosan tájékoztattak, telefonon értesítettek az átvétel lehetőségéről. Másnak is szívesen ajánlom szolgáltatásaikat. "

F. Ildikó

"Kedves Csapat! Nagyon meg vagyok elégedve a termékkel, a kiszolgálással, a választékkal, egyszerűen mindennel. Az óra, amit megvettem, nem volt budapesti üzletükben, de szerencsére rugalmasságuknak köszönhetően ha nem tetszett volna, tudtam volna másikat kérni. Az emailben 3 munkanapot írtak, mire az órát át tudom venni, de ebből 1 munkanap lett, aminek szintén csak örülni lehet. Köszönöm!"

P. Franziska

"Már nem először vásárolunk Önöknél. Számunkra fontos a megbízhatóság és a termék minősége is. Még sosem csalódtunk Önökben, reméljük még többször lesz alkalmunk választani a kínálatukból. További sikeres munkát kívánunk!"

H. Kornélia