bezárás
bezárás

Mi lehet annál izgalmasabb, mint hetente újabb és újabb érdekes információt megismerni a divatékszerek és órák világáról? Iratkozzon fel hírlevelünkre, és elsőként értesül az új trendekről és  akcióinkról!

Feliratkozás
Visszavásárlási garancia
Swarovski Holiday Cheers Mézeskalács figura kristály dísz (5627607)
 Swarovski Holiday Cheers Mézeskalács figura kristály dísz (5627607)

A vidám mézeskalácsfigura dísz a karácsonyi gyűjteménye vidám darabja lesz. A darab 195 arany árnyalatú kristályfazettával, valamint fehér nyomtatott mintával és zöld, piros, fekete és átlátszó kristálydíszítéssel rendelkezik. A piros ripsz selyemszalagos darab egy bájos karakter a fára, de ablakdísznek is kiváló, amely a karácsonyi sütögetés gyermekkori emlékeit idézi fel. Csodálatos ajándék, különösen a nosztalgikus Holiday Cheers kollekció egyéb darabjaival kombinálva. Dísztárgy. Nem játékszer. 15 év alatti gyermekeknek nem ajánlott. Magasság: 5.8 cm, Szélesség: 1.5 cm, Hossz: 3.3 cm

Bezárás

Ajánld ismerősödnek

* A kiemelt mezők kitöltése kötelező!
Ajánlás elküldése

Swarovski Holiday Cheers Mézeskalács figura kristály dísz - 5627607

Listaár: 33 500 Ft
+ ingyenes kiszállítás

Külső raktáron

megosztás Pinteresten
twitter

"Rendkívül gyors, készséges, magas színvonalú kiszolgálásban volt részem. Köszönöm!"

Sz. Katalin

"Köszönöm, mindennel elégedett voltam a rendelés során. A rendelt termék olyan volt, amit vártam, a rendelés állapotáról folyamatosan tájékoztattak, telefonon értesítettek az átvétel lehetőségéről. Másnak is szívesen ajánlom szolgáltatásaikat. "

F. Ildikó

"A vásárlás kapcsán gyorsan, problémamentesen megérkezett az áru, folyamatosan értesítettek annak útjáról. A termékkel jelenleg elégedettek vagyunk, reméljük ez így is marad."

Dr. Sz. Emma