bezárás
bezárás

Mi lehet annál izgalmasabb, mint hetente újabb és újabb érdekes információt megismerni a divatékszerek és órák világáról? Iratkozzon fel hírlevelünkre, és elsőként értesül az új trendekről és  akcióinkról!

Feliratkozás
Visszavásárlási garancia
Swarovski hóember család kristály dísz (5533948)
 Swarovski hóember család kristály dísz (5533948)

Ez a kedves és dekoratív Swarovski hóember család családias, ünnepi figura. A hó és hóemberépítés gyermekkori emlékeit megidéző hóember családot ábrázoló figurán a hóemberek teste ragyogó tiszta kristályból készült, fekete, piros, narancsszínű és arany árnyalatú részletekkel. Az összesen 658 fazetta alkotta figura minden ünnepi kollekciónak ragyogó darabja lesz, különösen egyéb, hó témájú kristálydarabokkal együtt. Ideális a kisbabás vagy kisgyerekes családok számára. Dísztárgy. Nem játék. 15 éven aluli gyermekek nem használhatják. Méret: 4.7 x 5.4 x 3.8 cm - -

Bezárás

Ajánld ismerősödnek

* A kiemelt mezők kitöltése kötelező!




Ajánlás elküldése

Swarovski hóember család kristály dísz - 5533948

Listaár: 69 500 Ft
+ ingyenes kiszállítás

Nem rendelhető

megosztás Pinteresten
twitter

"Kedves Csapat! Nagyon meg vagyok elégedve a termékkel, a kiszolgálással, a választékkal, egyszerűen mindennel. Az óra, amit megvettem, nem volt budapesti üzletükben, de szerencsére rugalmasságuknak köszönhetően ha nem tetszett volna, tudtam volna másikat kérni. Az emailben 3 munkanapot írtak, mire az órát át tudom venni, de ebből 1 munkanap lett, aminek szintén csak örülni lehet. Köszönöm!"

P. Franziska

"Rendkívül gyors, készséges, magas színvonalú kiszolgálásban volt részem. Köszönöm!"

Sz. Katalin

"Nagyon meg vagyok elégedve a termékekkel, nagy vágyam teljesült velük, es a pontos es gyors kiszállítással is. Amit visszaküldtem, mert sajnos nem lett jo a hossza a karkotonek, visszautaltak az arat időben. Az ajándék parfüm illata isteni, nagyon jo! Köszönöm szepen!!!!"

F. Zsuzsa