bezárás
bezárás

Mi lehet annál izgalmasabb, mint hetente újabb és újabb érdekes információt megismerni a divatékszerek és órák világáról? Iratkozzon fel hírlevelünkre, és elsőként értesül az új trendekről és  akcióinkról!

Feliratkozás
Visszavásárlási garancia
Swarovski hóember család kristály dísz (5533948)
 Swarovski hóember család kristály dísz (5533948)

Ez a kedves és dekoratív Swarovski hóember család családias, ünnepi figura. A hó és hóemberépítés gyermekkori emlékeit megidéző hóember családot ábrázoló figurán a hóemberek teste ragyogó tiszta kristályból készült, fekete, piros, narancsszínű és arany árnyalatú részletekkel. Az összesen 658 fazetta alkotta figura minden ünnepi kollekciónak ragyogó darabja lesz, különösen egyéb, hó témájú kristálydarabokkal együtt. Ideális a kisbabás vagy kisgyerekes családok számára. Dísztárgy. Nem játék. 15 éven aluli gyermekek nem használhatják. Méret: 4.7 x 5.4 x 3.8 cm - -

Bezárás

Ajánld ismerősödnek

* A kiemelt mezők kitöltése kötelező!
Ajánlás elküldése

Swarovski hóember család kristály dísz - 5533948

Listaár: 49 500 Ft
+ ingyenes kiszállítás

Nem rendelhető

megosztás Pinteresten
twitter

"Már nem először vásárolunk Önöknél. Számunkra fontos a megbízhatóság és a termék minősége is. Még sosem csalódtunk Önökben, reméljük még többször lesz alkalmunk választani a kínálatukból. További sikeres munkát kívánunk!"

H. Kornélia

"Kedves Csapat! Nagyon meg vagyok elégedve a termékkel, a kiszolgálással, a választékkal, egyszerűen mindennel. Az óra, amit megvettem, nem volt budapesti üzletükben, de szerencsére rugalmasságuknak köszönhetően ha nem tetszett volna, tudtam volna másikat kérni. Az emailben 3 munkanapot írtak, mire az órát át tudom venni, de ebből 1 munkanap lett, aminek szintén csak örülni lehet. Köszönöm!"

P. Franziska

"Teljes mértékben elégedett vagyok a termékkel, a webshoppal és a kiszolgálással is. Sikerült örömet szereznem vele a páromnak. Nagyon gyorsan megérkezett a termék és az e-mail jelzések is remek dolog. Továbbá is maguknál fogok vásárolni:) Köszönök mindent! "

V. István