bezárás
bezárás

Mi lehet annál izgalmasabb, mint hetente újabb és újabb érdekes információt megismerni a divatékszerek és órák világáról? Iratkozzon fel hírlevelünkre, és elsőként értesül az új trendekről és  akcióinkról!

Feliratkozás
Visszavásárlási garancia
Swarovski Harry Potter Hedwig kristály dísz (5585969)
 Swarovski Harry Potter Hedwig kristály dísz (5585969)

A Harry Potter-rajongók számára kötelező darab! Hedvig látványos megformálása otthonába idézi a varázslóvilág mágikus hangulatát. A 336 fazettával ragyogó, mesterien metszett kristályból készült figura, Harry Potter hóbagoly barátja épp egy könyvhalom tetején ül, és csőrében egy levelet tart. Azoknak, akik értékeli Hedvig bölcsességét, hűségét és szeretetreméltó jellemét, sokatmondó ajándék lehet ez a figura. Dísztárgy. Nem játékszer. 15 év alatti gyermekeknek nem ajánlott. Méret: 5.2x2.7x4.1 cm

Bezárás

Ajánld ismerősödnek

* A kiemelt mezők kitöltése kötelező!
Ajánlás elküldése

Swarovski Harry Potter Hedwig kristály dísz - 5585969

Listaár: 64 500 Ft
+ ingyenes kiszállítás

Külső raktáron

megosztás Pinteresten
twitter

"Nagyon szépen köszönöm a segítségeteket, a visszajelzésem abszolút pozitív. Először rendeltem Tőletek és őszintén mondhatom, hogy 100%-ban meg vo​ltam elégedve :) A telefonos elérhetőségen is nagyon kedvesek és segítőkészek voltatok, azt pedig különösen szupernek tartom hogy lehetőség van a weben rendelt termékeknél a kiválasztott üzletbe történő átjuttatásra és ott történő átvételre :)"

P. Zsófi

"Teljes mértékben meg vagyok elégedve a rendelt nyaklánccal, a valóságban is ugyanolyan, mint a képen, ami pozitívum, mert sok helyen tapasztaltam, hogy felraknak olyan képet, ami nem tükrözi a valóságot. Az alkalmazottak segítőkészek és kedvesek voltak, nem kellett ezer évet várni, mire előkotorják a rendelésem."

H. Alexandra

"Teljes mértékben elégedett vagyok a termékkel, a webshoppal és a kiszolgálással is. Sikerült örömet szereznem vele a páromnak. Nagyon gyorsan megérkezett a termék és az e-mail jelzések is remek dolog. Továbbá is maguknál fogok vásárolni:) Köszönök mindent! "

V. István