bezárás
bezárás

Mi lehet annál izgalmasabb, mint hetente újabb és újabb érdekes információt megismerni a divatékszerek és órák világáról? Iratkozzon fel hírlevelünkre, és elsőként értesül az új trendekről és  akcióinkról!

Feliratkozás
Visszavásárlási garancia
Swarovski Harry Potter Hedwig kristály dísz (5585969)
 Swarovski Harry Potter Hedwig kristály dísz (5585969)

A Harry Potter-rajongók számára kötelező darab! Hedvig látványos megformálása otthonába idézi a varázslóvilág mágikus hangulatát. A 336 fazettával ragyogó, mesterien metszett kristályból készült figura, Harry Potter hóbagoly barátja épp egy könyvhalom tetején ül, és csőrében egy levelet tart. Azoknak, akik értékeli Hedvig bölcsességét, hűségét és szeretetreméltó jellemét, sokatmondó ajándék lehet ez a figura. Dísztárgy. Nem játékszer. 15 év alatti gyermekeknek nem ajánlott. Méret: 5.2x2.7x4.1 cm

Bezárás

Ajánld ismerősödnek

* A kiemelt mezők kitöltése kötelező!
Ajánlás elküldése

Swarovski Harry Potter Hedwig kristály dísz - 5585969

Listaár: 54 500 Ft
+ ingyenes kiszállítás

Külső raktáron

megosztás Pinteresten
twitter

"A megrendelt órát a kért időben megkaptam. A szolgáltatásukkal és a kollégáik telefonon nyújtott segítségével nagyon elégedett vagyok. A későbbi vásárlásaim során is az Önök cégét fogom előnyben részesíteni és ismerőseimnek is ajánlani fogom."

Sz. Gyula

"Rendkívül gyors, készséges, magas színvonalú kiszolgálásban volt részem. Köszönöm!"

Sz. Katalin

"Kedves Csapat! Nagyon meg vagyok elégedve a termékkel, a kiszolgálással, a választékkal, egyszerűen mindennel. Az óra, amit megvettem, nem volt budapesti üzletükben, de szerencsére rugalmasságuknak köszönhetően ha nem tetszett volna, tudtam volna másikat kérni. Az emailben 3 munkanapot írtak, mire az órát át tudom venni, de ebből 1 munkanap lett, aminek szintén csak örülni lehet. Köszönöm!"

P. Franziska