bezárás
bezárás

Mi lehet annál izgalmasabb, mint hetente újabb és újabb érdekes információt megismerni a divatékszerek és órák világáról? Iratkozzon fel hírlevelünkre, és elsőként értesül az új trendekről és  akcióinkról!

Feliratkozás
Visszavásárlási garancia
Swarovski Harry Potter aranycikesz kristály dísz (5506801)
 Swarovski Harry Potter aranycikesz kristály dísz (5506801)

A részletgazdag kivitelezésű Aranycikesz minden Harry Potter-rajongót elbűvöl. A varázslóuniverzum izgalmas darabja, az Aranycikesz egy kviddicslabda, amelyet Harrynek fogóként a játék során el kell kapnia. A dísztárgy 179 fazettából készült, ragyogó aranyszínű kristályok alkotják a középső részt és az elegáns szárnyakat, amelyek az egyes darabjainkra jellemző Aurora Borealis-hatást keltik. Az Aranycikesz egy fehér szaténszalagon lóg. Dísztárgy. Nem játékszer. 15 év alatti gyermekeknek nem ajánlott. Méret: 4.2x4.8x6.8 cm

Bezárás

Ajánld ismerősödnek

* A kiemelt mezők kitöltése kötelező!
Ajánlás elküldése

Swarovski Harry Potter aranycikesz kristály dísz - 5506801

Listaár: 49 500 Ft
+ ingyenes kiszállítás

Külső raktáron

megosztás Pinteresten
twitter

"Nagyon szépen köszönöm a segítségeteket, a visszajelzésem abszolút pozitív. Először rendeltem Tőletek és őszintén mondhatom, hogy 100%-ban meg vo​ltam elégedve :) A telefonos elérhetőségen is nagyon kedvesek és segítőkészek voltatok, azt pedig különösen szupernek tartom hogy lehetőség van a weben rendelt termékeknél a kiválasztott üzletbe történő átjuttatásra és ott történő átvételre :)"

P. Zsófi

"Már nem először vásárolunk Önöknél. Számunkra fontos a megbízhatóság és a termék minősége is. Még sosem csalódtunk Önökben, reméljük még többször lesz alkalmunk választani a kínálatukból. További sikeres munkát kívánunk!"

H. Kornélia

"Kedves Csapat! Gyors és rugalmas kiszolgálás, kultúrált eladók és üzlet (Europark Üllői út) Ajánlom másoknak is."

M. Katalin