bezárás
bezárás

Mi lehet annál izgalmasabb, mint hetente újabb és újabb érdekes információt megismerni a divatékszerek és órák világáról? Iratkozzon fel hírlevelünkre, és elsőként értesül az új trendekről és  akcióinkról!

Feliratkozás
Visszavásárlási garancia
Swarovski Halraj kristály dísz (5493705)
 Swarovski Halraj kristály dísz (5493705)  Swarovski Halraj kristály dísz (5493705)

Az 1478 ragyogó kristálylapból álló Swarovski halraj éppolyan időtálló, mint amennyire élénk: bármely szobát képes fehér, kék és türkiz színek csillogó tengerévé változtatni. A finoman megmunkált korall körül öt hal úszkál, óriási kézműves szakértelemről téve tanúbizonyságot. Kötelező darab minden elhivatott Swarovski-gyűjtő számára és egyben remek ajándékötlet is. Dekorációs tárgy. Nem játék. 15 éven aluli gyermekek számára nem ajánlott. Méret: 18.6 x 11.3 x 18.7 cm

Bezárás

Ajánld ismerősödnek

* A kiemelt mezők kitöltése kötelező!
Ajánlás elküldése

Swarovski Halraj kristály dísz - 5493705

Listaár: 360 000 Ft
+ ingyenes kiszállítás

Külső raktáron

megosztás Pinteresten
twitter

"Nagyon elégedett vagyok úgy a weblappal, mint az "élő" kiszolgálással. Az Europarkban lévő boltjukban mindkét alkalommal, mindkét kolléganő nagyon kedves és segítőkész volt, de nagyon készséges volt a telefonon felvilágosítást adó kolléganő is, tehát a személyzet szuper!..."

T. Sára

"Mind a megrendelt termékkel, mind pedig a kiszolgálással maximálisan elégedett vagyok. Gyorsan, pontosan és korrektül intéztek mindent munkatársaik, beleértve az ügyfélszolgálathoz intézett érdeklődésemet, a választott helyre történő szállítást és a helyszínen történő személyes átvételt is. A kapott termék pedig kifogástalan minőségű. Biztosan legközelebb is Önöket fogom választani, illetve ajánlani másoknak."

K. Dóra

"Még egyszer hálásan köszönöm mind az Ön, mind a kollegái segítőkészségét és profizmusát, a honlapjuk abszolút érthetőségét és a gyors ügyintézést. ..bár több cég lenne annyira rugalmas és körültekintő, mint az Önöké. "

R. Viktória