bezárás
bezárás

Mi lehet annál izgalmasabb, mint hetente újabb és újabb érdekes információt megismerni a divatékszerek és órák világáról? Iratkozzon fel hírlevelünkre, és elsőként értesül az új trendekről és  akcióinkról!

Feliratkozás
Visszavásárlási garancia
Swarovski Gyapotvirág kristály dísz (5586699)
 Swarovski Gyapotvirág kristály dísz (5586699)

Az egyleveles vázák minimalista irányzatát követő gyönyörű kristályalkotás egy gyapotfürtöt ábrázol. A 446 fehér kristályfazettával ragyogó gyapotpamacsok triójához tökéletesen illeszkednek a héjak és a szár, amelyek szálcsiszolt pezsgőarany árnyalatú fémből készültek. Ez egy kedves ajándék, és a kicsi vagy a nagy Garden Tales díszvázába helyezve az otthonnak kifinomult modern stílust kölcsönöz. Dísztárgy. Nem játékszer. 15 év alatti gyermekeknek nem ajánlott. Méret: 15.1 x 6.6 x 2.7 cm

Bezárás

Ajánld ismerősödnek

* A kiemelt mezők kitöltése kötelező!
Ajánlás elküldése

Swarovski Gyapotvirág kristály dísz - 5586699

Listaár: 37 500 Ft
+ ingyenes kiszállítás

Nem rendelhető

megosztás Pinteresten
twitter

"A megrendelt órát a kért időben megkaptam. A szolgáltatásukkal és a kollégáik telefonon nyújtott segítségével nagyon elégedett vagyok. A későbbi vásárlásaim során is az Önök cégét fogom előnyben részesíteni és ismerőseimnek is ajánlani fogom."

Sz. Gyula

"Teljes mértékben meg vagyok elégedve az Ügyfélszolgálattal. A felmerülő kérdésekben azonnal segítségemre voltak! Mindenkinek csak ajánlani tudom az Újvilágot!"

Cs. Szilvia

"Köszönöm az extra gyors szállítást és a személyes átvételi lehetőséget. Az eladó Hölgyek maximálisan kedvesek és segítőkészek voltak, minden könnyen, gyorsan és rugalmasan lett lebonyolítva. Maximálisan elégedett voltam mindennel, pedig ez csak ritkán fordul elő :-)"

H. Barbara