bezárás
bezárás

Mi lehet annál izgalmasabb, mint hetente újabb és újabb érdekes információt megismerni a divatékszerek és órák világáról? Iratkozzon fel hírlevelünkre, és elsőként értesül az új trendekről és  akcióinkról!

Feliratkozás
Visszavásárlási garancia
Swarovski Gömb kristály dísz (5533942)
 Swarovski Gömb kristály dísz (5533942)

Ez a Swarovski gömbdísz a gyerekkori emlékeket ragadja meg szeretetteljes részletességgel. A kézzel készített és szájjal fújt, nyitott üveggömbben egy csillogó kristályból megformázott játékmackó ül a karácsonyfa tövében, a jelenet pedig hagyományosan zöld és piros kristályokkal van kirakva. A fehér szalag és a gömb külsején látható finom fehér hópehelynyomatok csak még inkább kihangsúlyozzák a 621 kristálylap ragyogását, téli csodavilágba foglalva az ünnepi jelenetet. Bájos dísz, mely egy kis érzelmességet csempész majd a dekorációba, miközben tökéletes ajándék is egyben. Dekorációs tárgy. Nem játék. 15 éven aluli gyermekek számára nem ajánlott. Méret: 8 x 8.9 x 6.8 cm

Bezárás

Ajánld ismerősödnek

* A kiemelt mezők kitöltése kötelező!
Ajánlás elküldése

Swarovski Gömb kristály dísz - 5533942

Listaár: 32 500 Ft
+ ingyenes kiszállítás

Nem rendelhető

megosztás Pinteresten
twitter

"...csak jót tudok mondani mind a kiszolgálásról (Bp. Allée) mind a megvásárolt termékről. További sikeres működést kívánva maradok …egy elégedett vásárlójuk…"

H. Attila

"Azért választottam a boltjukat, 1. mert önök reagáltak leggyorsabban a kérdésemre! Folyamatos kapcsolatban voltunk. 2. Jó árat adtak, elsőre nem a legjobbat, de a 3. szolgáltatás minősége, és kedves ügyfélkezelés miatt nem volt kedvem átmenni máshová pár száz forint differencia miatt! Megkaptam amit szerettem volna, és személyes átvételnél is kedves volt a kolléganő! További sikeres működést kívánok!"

Cs. Hugó

"Kedves Csapat! Gyors és rugalmas kiszolgálás, kultúrált eladók és üzlet (Europark Üllői út) Ajánlom másoknak is."

M. Katalin