bezárás
bezárás

Mi lehet annál izgalmasabb, mint hetente újabb és újabb érdekes információt megismerni a divatékszerek és órák világáról? Iratkozzon fel hírlevelünkre, és elsőként értesül az új trendekről és  akcióinkról!

Feliratkozás
Visszavásárlási garancia
Swarovski Gömb kristály dísz (5533942)
 Swarovski Gömb kristály dísz (5533942)

Ez a Swarovski gömbdísz a gyerekkori emlékeket ragadja meg szeretetteljes részletességgel. A kézzel készített és szájjal fújt, nyitott üveggömbben egy csillogó kristályból megformázott játékmackó ül a karácsonyfa tövében, a jelenet pedig hagyományosan zöld és piros kristályokkal van kirakva. A fehér szalag és a gömb külsején látható finom fehér hópehelynyomatok csak még inkább kihangsúlyozzák a 621 kristálylap ragyogását, téli csodavilágba foglalva az ünnepi jelenetet. Bájos dísz, mely egy kis érzelmességet csempész majd a dekorációba, miközben tökéletes ajándék is egyben. Dekorációs tárgy. Nem játék. 15 éven aluli gyermekek számára nem ajánlott. Méret: 8 x 8.9 x 6.8 cm

Bezárás

Ajánld ismerősödnek

* A kiemelt mezők kitöltése kötelező!
Ajánlás elküldése

Swarovski Gömb kristály dísz - 5533942

Listaár: 44 500 Ft
+ ingyenes kiszállítás

Külső raktáron

megosztás Pinteresten
twitter

"Rendkívül gyors, készséges, magas színvonalú kiszolgálásban volt részem. Köszönöm!"

Sz. Katalin

"Teljes mértékben meg vagyok elégedve az Ügyfélszolgálattal. A felmerülő kérdésekben azonnal segítségemre voltak! Mindenkinek csak ajánlani tudom az Újvilágot!"

Cs. Szilvia

"Küldeményük rendben megérkezett a mai napon. Ügyintézésük, gyorsaságuk és a termékhez küldött ajándékuk miatt is köszönettel tartozom! "

P. László