bezárás
bezárás

Mi lehet annál izgalmasabb, mint hetente újabb és újabb érdekes információt megismerni a divatékszerek és órák világáról? Iratkozzon fel hírlevelünkre, és elsőként értesül az új trendekről és  akcióinkról!

Feliratkozás
Visszavásárlási garancia
Swarovski Garden Tales Napraforgó kristály dísz (5646017)
 Swarovski Garden Tales Napraforgó kristály dísz (5646017)

Az ég felé nyúló ragyogó napraforgó a nyár legboldogabb teremtménye, így otthonát is feldobja. A darab vadvirág témánk élénk megtestesülése 314 fazettával, sárga színekkel, aranyszínű bevonatú száron. A meleg nyári napok mindig közel vannak, amikor kiteszi otthonába ezt a kifinomult virágot. Tökéletesen illik Garden Tales díszvázánkhoz. Dísztárgy. Nem játékszer. 15 év alatti gyermekeknek nem ajánlott. Magasság: 15.7 cm, Szélesség: 3.8 cm, Hossz: 4.7 cm

Bezárás

Ajánld ismerősödnek

* A kiemelt mezők kitöltése kötelező!




Ajánlás elküldése

Swarovski Garden Tales Napraforgó kristály dísz - 5646017

Listaár: 44 500 Ft
+ ingyenes kiszállítás

Külső raktáron

megosztás Pinteresten
twitter

"Kedves Csapat! Gyors és rugalmas kiszolgálás, kultúrált eladók és üzlet (Europark Üllői út) Ajánlom másoknak is."

M. Katalin

"Különösen a vevőszolgálat kedvességét és rugalmasságát emelném ki: a rendelés feladása után meggondoltam magam és kiszállítás helyett átvevő pontra kértem az órát. Kérésemet nagyon udvariasan és korrekt módon oldották meg, köszönet érte!"

S. György

"Teljes mértékben elégedett vagyok a termékkel, a webshoppal és a kiszolgálással is. Sikerült örömet szereznem vele a páromnak. Nagyon gyorsan megérkezett a termék és az e-mail jelzések is remek dolog. Továbbá is maguknál fogok vásárolni:) Köszönök mindent! "

V. István