bezárás
bezárás

Mi lehet annál izgalmasabb, mint hetente újabb és újabb érdekes információt megismerni a divatékszerek és órák világáról? Iratkozzon fel hírlevelünkre, és elsőként értesül az új trendekről és  akcióinkról!

Feliratkozás
Újdonság Újdonság Visszavásárlási garancia
Swarovski Garden Tales, Mimóza kristály dísz (5619230)
 Swarovski Garden Tales, Mimóza kristály dísz (5619230)

Az egyvirágos vázák modern divatja inspirálta ezt a mimózát ábrázoló gyönyörű és természethű kristálydíszt. A költészetben gyakran használják a mimózát a nap és a titkos szerelem szimbólumaként. A zöld és sárga kristályokból készült, csiszolt pezsgőarany árnyalatú fém szárú virág friss és elegáns megjelenésű. Egy bájos ajándék, amely a kisebb vagy nagyobb Garden Tales díszvázába helyezhető. Dísztárgy. Nem játékszer. 15 év alatti gyermekeknek nem ajánlott. Magasság: 16.3 cm, Szélesség: 6.1 cm, Hossz: 2.3 cm

Bezárás

Ajánld ismerősödnek

* A kiemelt mezők kitöltése kötelező!
Ajánlás elküldése

Swarovski Garden Tales, Mimóza kristály dísz - 5619230

Listaár: 37 500 Ft
+ ingyenes kiszállítás

Külső raktáron

megosztás Pinteresten
twitter

"Teljes mértékben meg vagyok elégedve az Ügyfélszolgálattal. A felmerülő kérdésekben azonnal segítségemre voltak! Mindenkinek csak ajánlani tudom az Újvilágot!"

Cs. Szilvia

"Nagyon elégedett vagyok úgy a weblappal, mint az "élő" kiszolgálással. Az Europarkban lévő boltjukban mindkét alkalommal, mindkét kolléganő nagyon kedves és segítőkész volt, de nagyon készséges volt a telefonon felvilágosítást adó kolléganő is, tehát a személyzet szuper!..."

T. Sára

"Köszönöm a segítséget, nagyon kedvesek, segítőkészek és rugalmasak voltak a kolléganők!"

H. Nóra