bezárás
bezárás

Mi lehet annál izgalmasabb, mint hetente újabb és újabb érdekes információt megismerni a divatékszerek és órák világáról? Iratkozzon fel hírlevelünkre, és elsőként értesül az új trendekről és  akcióinkról!

Feliratkozás
Akciós Akciós Visszavásárlási garancia
Swarovski Garden Tales Fehér kála kristály dísz (5619229)
 Swarovski Garden Tales Fehér kála kristály dísz (5619229)

Az egyvirágos vázák divatja ihlette ezt a fehér tölcsérvirágot ábrázoló gyönyörű és természethű kristálydíszt. Ezt az elegáns virágot gyakran használják esküvői csokrokban is, hiszen a hit, a tisztaság és az ártatlanság szimbóluma. A tiszta kristályból, Aurora borealis-hatással készült virág bibéjét 199 arany árnyalatú kristály díszíti a friss és modern megjelenés mellett. A visszafogott stílus és a csiszolt pezsgőarany bevonatú fém porzók és szár meleg tónusai bármely otthon tökéletes kiegészítői. Egy bájos ajándék, amely a kisebb vagy nagyobb Garden Tales díszvázába helyezve igazán elegáns megjelenést nyújt. Dísztárgy. Nem játékszer. 15 év alatti gyermekeknek nem ajánlott. Magasság: 25.1 cm, Szélesség: 4.1 cm, Hossz: 4 cm

Bezárás

Ajánld ismerősödnek

* A kiemelt mezők kitöltése kötelező!
Ajánlás elküldése

Swarovski Garden Tales Fehér kála kristály dísz - 5619229

Listaár: 69 500 Ft
Internetes ár: 48 650 Ft
Kedvezmény: 20 850 Ft (30%)
+ ingyenes kiszállítás

Külső raktáron

megosztás Pinteresten
twitter

"A vásárlás kapcsán gyorsan, problémamentesen megérkezett az áru, folyamatosan értesítettek annak útjáról. A termékkel jelenleg elégedettek vagyunk, reméljük ez így is marad."

Dr. Sz. Emma

"Különösen a vevőszolgálat kedvességét és rugalmasságát emelném ki: a rendelés feladása után meggondoltam magam és kiszállítás helyett átvevő pontra kértem az órát. Kérésemet nagyon udvariasan és korrekt módon oldották meg, köszönet érte!"

S. György

"Igen, én elégedett vagyok. Gyorsan átkerült az óra, ott is volt, tudtak róla. A hölgy válaszolt a kérdéseimre, készséges volt. Tulajdonképpen semmit, de semmit nem tudnék mondani amit jobbító szándékkal, de máshogy kéne csinálni. Ár, ajándék, minden úgy volt ahogy megbeszéltük. Nem nekem kellett mondani, tudták. Így tovább, sok sikert kívánok!"

Sz. László