bezárás
bezárás

Mi lehet annál izgalmasabb, mint hetente újabb és újabb érdekes információt megismerni a divatékszerek és órák világáról? Iratkozzon fel hírlevelünkre, és elsőként értesül az új trendekről és  akcióinkról!

Feliratkozás
Újdonság Újdonság Visszavásárlási garancia
Swarovski Garden Tales, Erdei szamóca kristály dísz (5619232)
 Swarovski Garden Tales, Erdei szamóca kristály dísz (5619232)

Az erdei szamóca e csodálatos és természethű ábrázolása igazán friss és modern. A szamóca piros, zöld, fehér és sárga kristályokból készült. Régen úgy vélték, hogy az igazságot, alázatot és finom szépséget – valamint kísértést – testesíti meg. Kialakítása lágy vonalainak és a csiszolt pezsgőarany árnyalatú fémből készült szárának köszönhetően bármelyik otthon tökéletes kiegészítője. Egy bájos ajándék, amely a kisebb vagy nagyobb Garden Tales díszvázába helyezve igazán elegáns megjelenést nyújt. Dísztárgy. Nem játékszer. 15 év alatti gyermekeknek nem ajánlott. Magasság: 15.9 cm, Szélesség: 4.5 cm, Hossz: 1.8 cm

Bezárás

Ajánld ismerősödnek

* A kiemelt mezők kitöltése kötelező!
Ajánlás elküldése

Swarovski Garden Tales, Erdei szamóca kristály dísz - 5619232

Listaár: 37 500 Ft
+ ingyenes kiszállítás

Külső raktáron

megosztás Pinteresten
twitter

"Küldeményük rendben megérkezett a mai napon. Ügyintézésük, gyorsaságuk és a termékhez küldött ajándékuk miatt is köszönettel tartozom! "

P. László

"Még egyszer hálásan köszönöm mind az Ön, mind a kollegái segítőkészségét és profizmusát, a honlapjuk abszolút érthetőségét és a gyors ügyintézést. ..bár több cég lenne annyira rugalmas és körültekintő, mint az Önöké. "

R. Viktória

"Köszönöm az extra gyors szállítást és a személyes átvételi lehetőséget. Az eladó Hölgyek maximálisan kedvesek és segítőkészek voltak, minden könnyen, gyorsan és rugalmasan lett lebonyolítva. Maximálisan elégedett voltam mindennel, pedig ez csak ritkán fordul elő :-)"

H. Barbara