bezárás
bezárás

Mi lehet annál izgalmasabb, mint hetente újabb és újabb érdekes információt megismerni a divatékszerek és órák világáról? Iratkozzon fel hírlevelünkre, és elsőként értesül az új trendekről és  akcióinkról!

Feliratkozás
Újdonság Újdonság Akciós Akciós Visszavásárlási garancia
Swarovski Friss házasok kisautó kristály dísz (5492225)
 Swarovski Friss házasok kisautó kristály dísz (5492225)

A Swarovski Friss Házasok Autója kétségkívül mosolyt fog csalni minden friss házaspár arcára. A 200 fazetta a fény megtörésével színpompás ragyogó hatást kelt. A hátsó szélvédőn a fekete betűkkel írt „Just Married” felirat olvasható, és a kis láncok az autó után kötött üdítős dobozokat szimbolizálják. Egy ikonikus esküvői ajándék. Dísztárgy. Nem játék. 15 éven aluli gyermekek nem használhatják. Méret: 3.4 x 7.7 x 3 cm-

Bezárás

Ajánld ismerősödnek

* A kiemelt mezők kitöltése kötelező!
Ajánlás elküldése

Swarovski Friss házasok kisautó kristály dísz - 5492225

Listaár: 26 900 Ft
Internetes ár: 24 210 Ft
Kedvezmény: 2 690 Ft (10%)
+ ingyenes kiszállítás

Rendelésre

megosztás Pinteresten
twitter

"A megrendelt órát a kért időben megkaptam. A szolgáltatásukkal és a kollégáik telefonon nyújtott segítségével nagyon elégedett vagyok. A későbbi vásárlásaim során is az Önök cégét fogom előnyben részesíteni és ismerőseimnek is ajánlani fogom."

Sz. Gyula

"Teljes mértékben elégedett vagyok a termékkel, a webshoppal és a kiszolgálással is. Sikerült örömet szereznem vele a páromnak. Nagyon gyorsan megérkezett a termék és az e-mail jelzések is remek dolog. Továbbá is maguknál fogok vásárolni:) Köszönök mindent! "

V. István

"Még egyszer hálásan köszönöm mind az Ön, mind a kollegái segítőkészségét és profizmusát, a honlapjuk abszolút érthetőségét és a gyors ügyintézést. ..bár több cég lenne annyira rugalmas és körültekintő, mint az Önöké. "

R. Viktória