bezárás
bezárás

Mi lehet annál izgalmasabb, mint hetente újabb és újabb érdekes információt megismerni a divatékszerek és órák világáról? Iratkozzon fel hírlevelünkre, és elsőként értesül az új trendekről és  akcióinkról!

Feliratkozás
Újdonság Újdonság Visszavásárlási garancia
Swarovski Friss házasok kisautó kristály dísz (5492225)
 Swarovski Friss házasok kisautó kristály dísz (5492225)  Swarovski Friss házasok kisautó kristály dísz (5492225)

A Swarovski Friss Házasok Autója kétségkívül mosolyt fog csalni minden friss házaspár arcára. A 200 fazetta a fény megtörésével színpompás ragyogó hatást kelt. A hátsó szélvédőn a fekete betűkkel írt „Just Married” felirat olvasható, és a kis láncok az autó után kötött üdítős dobozokat szimbolizálják. Egy ikonikus esküvői ajándék. Dísztárgy. Nem játék. 15 éven aluli gyermekek nem használhatják. Méret: 3.4 x 7.7 x 3 cm- - Ajándék limitált Ginger karkötő minimum 41.000Ft értékű, teljes árú Swarovski termék(ek) rendelése esetén! Augusztus 14-ig, ill. a készlet erejéig. Más kedvezménnyel, akcióval, ajándékkal, online kuponkóddal nem vonható össze, nem vonatkozik az Outlet termékekre. Az ajándék értéke 18.900Ft, készpénzre nem váltható.

Bezárás

Ajánld ismerősödnek

* A kiemelt mezők kitöltése kötelező!
Ajánlás elküldése

Swarovski Friss házasok kisautó kristály dísz - 5492225

Listaár: 26 900 Ft
+ ingyenes kiszállítás

Rendelésre

megosztás Pinteresten
twitter

"Rendkívül gyors, készséges, magas színvonalú kiszolgálásban volt részem. Köszönöm!"

Sz. Katalin

"A megrendelt órát a kért időben megkaptam. A szolgáltatásukkal és a kollégáik telefonon nyújtott segítségével nagyon elégedett vagyok. A későbbi vásárlásaim során is az Önök cégét fogom előnyben részesíteni és ismerőseimnek is ajánlani fogom."

Sz. Gyula

"Nagyon meg vagyok elégedve a termékekkel, nagy vágyam teljesült velük, es a pontos es gyors kiszállítással is. Amit visszaküldtem, mert sajnos nem lett jo a hossza a karkotonek, visszautaltak az arat időben. Az ajándék parfüm illata isteni, nagyon jo! Köszönöm szepen!!!!"

F. Zsuzsa