bezárás
bezárás

Mi lehet annál izgalmasabb, mint hetente újabb és újabb érdekes információt megismerni a divatékszerek és órák világáról? Iratkozzon fel hírlevelünkre, és elsőként értesül az új trendekről és  akcióinkról!

Feliratkozás
Visszavásárlási garancia
Swarovski Florere Liliom kristály dísz (5666972)
 Swarovski Florere Liliom kristály dísz (5666972)  Swarovski Florere Liliom kristály dísz (5666972)  Swarovski Florere Liliom kristály dísz (5666972)  Swarovski Florere Liliom kristály dísz (5666972)

Ez a ragyogó liliom a Swarovski esszenciájának tökéletes megtestesítője. A 222 csillogó fazettával készült sárga virág és a zöld kristálylevelek egy aranytónusú fémszáron ülnek, amely kecsesen fonja körül a nem fazettált kristályból készült talapzatot. A tisztaság és az ártatlanság jelképe ez a szabadon álló dísz, amely igazán elegáns kiegészítője lehet az otthonának. Nincs szükség vázára vagy talapzatra. Dísztárgy. Nem játék. 15 éves kor alatti gyermekek kezébe nem adható. Méret: 11.7 x 4.6 x 5.8 cm

Bezárás

Ajánld ismerősödnek

* A kiemelt mezők kitöltése kötelező!
Ajánlás elküldése

Swarovski Florere Liliom kristály dísz - 5666972

Listaár: 49 900 Ft
+ ingyenes kiszállítás

Külső raktáron

megosztás Pinteresten
twitter

"Már nem először vásárolunk Önöknél. Számunkra fontos a megbízhatóság és a termék minősége is. Még sosem csalódtunk Önökben, reméljük még többször lesz alkalmunk választani a kínálatukból. További sikeres munkát kívánunk!"

H. Kornélia

"A Fiam ...-án vette át a számára megrendelt 24 részes óra tároló dobozt az Alle Bevásárlóközpontban lévő üzletükben. Nagyon elégedettek vagyunk, gyönyörű, korrekt kidolgozású, pont olyan mint a web oldalukon. Az eladó kedves és készséges volt, értesített mikor a doboz az üzletükbe érkezett. Egész biztos, hogy máskor is rendelek Önöktől és személyesen is meglátogatom üzletüket. További szép napot a lelkes és kedves csapatnak!"

T. Kata

"Rendkívül gyors, készséges, magas színvonalú kiszolgálásban volt részem. Köszönöm!"

Sz. Katalin