bezárás
bezárás

Mi lehet annál izgalmasabb, mint hetente újabb és újabb érdekes információt megismerni a divatékszerek és órák világáról? Iratkozzon fel hírlevelünkre, és elsőként értesül az új trendekről és  akcióinkról!

Feliratkozás
Akciós Akciós Visszavásárlási garancia
Swarovski Évfordulós egér, 2020-as limitált kiadás kristály dísz (5492742)
 Swarovski Évfordulós egér, 2020-as limitált kiadás kristály dísz (5492742)

Mivel a Swarovski már 125 éve biztosítja a ragyogást, visszatekintettünk történetünkre, és modern külsőt kölcsönözve újraértelmeztük az ikonikus darabjainkat. Az évfordulós egér a kollekció csúcspontja, mivel ez az első alkalom, hogy az „eredeti egér” vagy más néven „ur-egér” ismét bevezetésre került az 1976-os, úttörő megjelenése óta. Megemlékezve az évről, a talpazaton egy különleges, gravírozott felirat olvasható: „125 Years of Sparkle / 1895 – 2020”. Az új Shimmer-hatásnak köszönhetően a 222 gondosan vágott kristálylap sokkal ragyogóbb, színei pedig sokkal élénkebbek. A játékos megjelenést a fekete szemek és a fém bajusz teszik teljessé. Függetlenül attól, hogy egyedül, vagy egy Swarovski gyűjtemény egyéb darabjaival teszik közszemlére, a replikára öröm lesz ránézni. Dekorációs tárgy. Nem játék. 15 éven aluli gyermekek számára nem ajánlott. Méret: 7.1 x 5.1 x 6.2 cm- - -

Bezárás

Ajánld ismerősödnek

* A kiemelt mezők kitöltése kötelező!
Ajánlás elküldése

Swarovski Évfordulós egér, 2020-as limitált kiadás kristály dísz - 5492742

Listaár: 45 900 Ft
Internetes ár: 22 950 Ft
Kedvezmény: 22 950 Ft (50%)
+ ingyenes kiszállítás

Külső raktáron

megosztás Pinteresten
twitter

"Köszönöm a megrendelésem gyors és szakszerű intézését. Azt kaptam amit rendeltem, minden tenni valóról időben értesítettek, az üzletben ahol átvehettem az árút kedvesek voltak. Csak megköszönni tudom munkájukat..."

Sz. Zoltán

"A megrendelt órát a kért időben megkaptam. A szolgáltatásukkal és a kollégáik telefonon nyújtott segítségével nagyon elégedett vagyok. A későbbi vásárlásaim során is az Önök cégét fogom előnyben részesíteni és ismerőseimnek is ajánlani fogom."

Sz. Gyula

"Mind a kedves kiszolgálással, mind a termékekkel maximálisan elégedett vagyok. Üzletükben már korábban is többször vásároltam, ezért is választottam Önöket a webes rendeléshez is. Biztosan vásárolok még majd Önöknél és ismerőseimnek is ajánlani fogom üzleteiket. Munkájukhoz további sok sikert kívánok! "

H. Gabriella