bezárás
bezárás

Mi lehet annál izgalmasabb, mint hetente újabb és újabb érdekes információt megismerni a divatékszerek és órák világáról? Iratkozzon fel hírlevelünkre, és elsőként értesül az új trendekről és  akcióinkról!

Feliratkozás
Újdonság Újdonság Visszavásárlási garancia
Swarovski Évfordulós egér, 2020-as limitált kiadás kristály dísz (5492742)
 Swarovski Évfordulós egér, 2020-as limitált kiadás kristály dísz (5492742)

Mivel a Swarovski már 125 éve biztosítja a ragyogást, visszatekintettünk történetünkre, és modern külsőt kölcsönözve újraértelmeztük az ikonikus darabjainkat. Az évfordulós egér a kollekció csúcspontja, mivel ez az első alkalom, hogy az „eredeti egér” vagy más néven „ur-egér” ismét bevezetésre került az 1976-os, úttörő megjelenése óta. Megemlékezve az évről, a talpazaton egy különleges, gravírozott felirat olvasható: „125 Years of Sparkle / 1895 – 2020”. Az új Shimmer-hatásnak köszönhetően a 222 gondosan vágott kristálylap sokkal ragyogóbb, színei pedig sokkal élénkebbek. A játékos megjelenést a fekete szemek és a fém bajusz teszik teljessé. Függetlenül attól, hogy egyedül, vagy egy Swarovski gyűjtemény egyéb darabjaival teszik közszemlére, a replikára öröm lesz ránézni. Dekorációs tárgy. Nem játék. 15 éven aluli gyermekek számára nem ajánlott. Méret: 7.1 x 5.1 x 6.2 cm-

Bezárás

Ajánld ismerősödnek

* A kiemelt mezők kitöltése kötelező!
Ajánlás elküldése

Swarovski Évfordulós egér, 2020-as limitált kiadás kristály dísz - 5492742

Listaár: 45 900 Ft
+ ingyenes kiszállítás

Rendelésre

megosztás Pinteresten
twitter

"Köszönöm, mindennel elégedett voltam a rendelés során. A rendelt termék olyan volt, amit vártam, a rendelés állapotáról folyamatosan tájékoztattak, telefonon értesítettek az átvétel lehetőségéről. Másnak is szívesen ajánlom szolgáltatásaikat. "

F. Ildikó

"Nagyon elégedett vagyok úgy a weblappal, mint az "élő" kiszolgálással. Az Europarkban lévő boltjukban mindkét alkalommal, mindkét kolléganő nagyon kedves és segítőkész volt, de nagyon készséges volt a telefonon felvilágosítást adó kolléganő is, tehát a személyzet szuper!..."

T. Sára

"Különösen a vevőszolgálat kedvességét és rugalmasságát emelném ki: a rendelés feladása után meggondoltam magam és kiszállítás helyett átvevő pontra kértem az órát. Kérésemet nagyon udvariasan és korrekt módon oldották meg, köszönet érte!"

S. György