bezárás
bezárás

Mi lehet annál izgalmasabb, mint hetente újabb és újabb érdekes információt megismerni a divatékszerek és órák világáról? Iratkozzon fel hírlevelünkre, és elsőként értesül az új trendekről és  akcióinkról!

Feliratkozás
Visszavásárlási garancia
Swarovski díszharang kristály dísz (5545500)
 Swarovski díszharang kristály dísz (5545500)

Ez a kisméretű Swarovski díszharang mindjárt megszólaltatja a téli varázs csengettyűit. A díszes fehér szatén szalagon lévő kézzel készített, fújt üvegharang belsejében szépséges csillag formájú kristály harangnyelv tündököl. A dísztárgyat 231 fénylő fazetta alkotja. A harangot további 1000 darab apró kristály díszíti és számos csillag alakú kristály csillan meg a télies hangulatú figurán. Mivel a kristályokat kézzel ragasztották, mindegyik harang egyedi darab, így különleges tartozéka lesz bármilyen dekorációs szettnek, illetve vidám ajándék a különleges alkalmakra. Dísztárgy. Nem játék. 15 éven aluli gyermekek nem használhatják. Méret: 6.8 x 5.6 x 5.6 cm - -

Bezárás

Ajánld ismerősödnek

* A kiemelt mezők kitöltése kötelező!




Ajánlás elküldése

Swarovski díszharang kristály dísz - 5545500

Listaár: 25 500 Ft
+ ingyenes kiszállítás

Nem rendelhető

megosztás Pinteresten
twitter

"Rendkívül gyors, készséges, magas színvonalú kiszolgálásban volt részem. Köszönöm!"

Sz. Katalin

"...csak jót tudok mondani mind a kiszolgálásról (Bp. Allée) mind a megvásárolt termékről. További sikeres működést kívánva maradok …egy elégedett vásárlójuk…"

H. Attila

"A megrendelt órát a kért időben megkaptam. A szolgáltatásukkal és a kollégáik telefonon nyújtott segítségével nagyon elégedett vagyok. A későbbi vásárlásaim során is az Önök cégét fogom előnyben részesíteni és ismerőseimnek is ajánlani fogom."

Sz. Gyula