bezárás
bezárás

Mi lehet annál izgalmasabb, mint hetente újabb és újabb érdekes információt megismerni a divatékszerek és órák világáról? Iratkozzon fel hírlevelünkre, és elsőként értesül az új trendekről és  akcióinkról!

Feliratkozás
Akciós Akciós Visszavásárlási garancia
Swarovski Cukorka mágnes kristály dísz (5596398)
 Swarovski Cukorka mágnes kristály dísz (5596398)

A Swarovski Holiday Cheers kollekciójának ez a mágnese kristályos örömmel gazdagítja az ünnepi dekorációt. A fehér nyomatos 47 vörös kristályfazetta egy elbűvölő karácsonyi cukorkát ábrázol. Bármilyen mágneses felületre helyezve színt és egyediséget visz a dekorációba. Tökéletes ajándék, főleg ha más darabokkal kombinálja. Dísztárgy. Nem játékszer. 15 év alatti gyermekeknek nem ajánlott. Méret: 1.8 x 2.8 x 0.9 cm

Bezárás

Ajánld ismerősödnek

* A kiemelt mezők kitöltése kötelező!
Ajánlás elküldése

Swarovski Cukorka mágnes kristály dísz - 5596398

Listaár: 11 000 Ft
Internetes ár: 8 800 Ft
Kedvezmény: 2 200 Ft (20%)

Külső raktáron

megosztás Pinteresten
twitter

"Teljes mértékben meg vagyok elégedve a rendelt nyaklánccal, a valóságban is ugyanolyan, mint a képen, ami pozitívum, mert sok helyen tapasztaltam, hogy felraknak olyan képet, ami nem tükrözi a valóságot. Az alkalmazottak segítőkészek és kedvesek voltak, nem kellett ezer évet várni, mire előkotorják a rendelésem."

H. Alexandra

"A megrendelt órát a kért időben megkaptam. A szolgáltatásukkal és a kollégáik telefonon nyújtott segítségével nagyon elégedett vagyok. A későbbi vásárlásaim során is az Önök cégét fogom előnyben részesíteni és ismerőseimnek is ajánlani fogom."

Sz. Gyula

"Nagyon elégedett vagyok úgy a weblappal, mint az "élő" kiszolgálással. Az Europarkban lévő boltjukban mindkét alkalommal, mindkét kolléganő nagyon kedves és segítőkész volt, de nagyon készséges volt a telefonon felvilágosítást adó kolléganő is, tehát a személyzet szuper!..."

T. Sára