bezárás
bezárás

Mi lehet annál izgalmasabb, mint hetente újabb és újabb érdekes információt megismerni a divatékszerek és órák világáról? Iratkozzon fel hírlevelünkre, és elsőként értesül az új trendekről és  akcióinkról!

Feliratkozás
Visszavásárlási garancia
Swarovski Csillag kristály dísz (5545450)
 Swarovski Csillag kristály dísz (5545450)

Ez a fénylő Swarovski csillag egészen biztosan fénybe borítja otthonát. A háromdimenziós csillag 307 db ragyogó fazettája a minden irányból beeső fényt gyönyörű árnyalatokban veri vissza. A tiszta kristály különleges fénylő hatásával kápráztat el, mely extra élénken csillog. A fehér szatén szalagon lógó dísz ünnepi tartozéka a dekorációs szetteknek. Ünnepi alkalmakra díszként vagy sugárzó ajándékként is egyaránt tökéletes. Dísztárgy. Nem játék. 15 éven aluli gyermekek nem használhatják. Méret: 4.8 x 6.4 x 5 cm

Bezárás

Ajánld ismerősödnek

* A kiemelt mezők kitöltése kötelező!
Ajánlás elküldése

Swarovski Csillag kristály dísz - 5545450

Listaár: 37 900 Ft
+ ingyenes kiszállítás

1 db van készleten, szállítható!

megosztás Pinteresten
twitter

"Már nem először vásárolunk Önöknél. Számunkra fontos a megbízhatóság és a termék minősége is. Még sosem csalódtunk Önökben, reméljük még többször lesz alkalmunk választani a kínálatukból. További sikeres munkát kívánunk!"

H. Kornélia

"Mind a megrendelt termékkel, mind pedig a kiszolgálással maximálisan elégedett vagyok. Gyorsan, pontosan és korrektül intéztek mindent munkatársaik, beleértve az ügyfélszolgálathoz intézett érdeklődésemet, a választott helyre történő szállítást és a helyszínen történő személyes átvételt is. A kapott termék pedig kifogástalan minőségű. Biztosan legközelebb is Önöket fogom választani, illetve ajánlani másoknak."

K. Dóra

"Köszönöm, mindennel elégedett voltam a rendelés során. A rendelt termék olyan volt, amit vártam, a rendelés állapotáról folyamatosan tájékoztattak, telefonon értesítettek az átvétel lehetőségéről. Másnak is szívesen ajánlom szolgáltatásaikat. "

F. Ildikó