bezárás
bezárás

Mi lehet annál izgalmasabb, mint hetente újabb és újabb érdekes információt megismerni a divatékszerek és órák világáról? Iratkozzon fel hírlevelünkre, és elsőként értesül az új trendekről és  akcióinkról!

Feliratkozás
Visszavásárlási garancia
Swarovski Csillag kristály dísz (5545450)
 Swarovski Csillag kristály dísz (5545450)

Ez a fénylő Swarovski csillag egészen biztosan fénybe borítja otthonát. A háromdimenziós csillag 307 db ragyogó fazettája a minden irányból beeső fényt gyönyörű árnyalatokban veri vissza. A tiszta kristály különleges fénylő hatásával kápráztat el, mely extra élénken csillog. A fehér szatén szalagon lógó dísz ünnepi tartozéka a dekorációs szetteknek. Ünnepi alkalmakra díszként vagy sugárzó ajándékként is egyaránt tökéletes. Dísztárgy. Nem játék. 15 éven aluli gyermekek nem használhatják. Méret: 4.8 x 6.4 x 5 cm

Bezárás

Ajánld ismerősödnek

* A kiemelt mezők kitöltése kötelező!
Ajánlás elküldése

Swarovski Csillag kristály dísz - 5545450

Listaár: 24 500 Ft
+ ingyenes kiszállítás

Nem rendelhető

megosztás Pinteresten
twitter

"A Fiam ...-án vette át a számára megrendelt 24 részes óra tároló dobozt az Alle Bevásárlóközpontban lévő üzletükben. Nagyon elégedettek vagyunk, gyönyörű, korrekt kidolgozású, pont olyan mint a web oldalukon. Az eladó kedves és készséges volt, értesített mikor a doboz az üzletükbe érkezett. Egész biztos, hogy máskor is rendelek Önöktől és személyesen is meglátogatom üzletüket. További szép napot a lelkes és kedves csapatnak!"

T. Kata

"Rendkívül gyors, készséges, magas színvonalú kiszolgálásban volt részem. Köszönöm!"

Sz. Katalin

"Még egyszer hálásan köszönöm mind az Ön, mind a kollegái segítőkészségét és profizmusát, a honlapjuk abszolút érthetőségét és a gyors ügyintézést. ..bár több cég lenne annyira rugalmas és körültekintő, mint az Önöké. "

R. Viktória