bezárás
bezárás

Mi lehet annál izgalmasabb, mint hetente újabb és újabb érdekes információt megismerni a divatékszerek és órák világáról? Iratkozzon fel hírlevelünkre, és elsőként értesül az új trendekről és  akcióinkról!

Feliratkozás
Akciós Akciós Visszavásárlási garancia
Swarovski Cseresznyevirág mágnes kristály dísz (5580026)
 Swarovski Cseresznyevirág mágnes kristály dísz (5580026)

A minimalista otthondekorációban napjainkban divatos egyvirágos trend ihlette ezt a nagy cseresznyevirág-mágnest, amely szemet gyönyörködtető rózsaszínű kristályból készült. 97 csillogó fazettából áll, nőies formavilágának köszönhetően figyelmes és sokoldalú ajándék. Tegye teljessé a dekorációt egy Garden Tales díszvázával vagy egy illatosítóüveggel, de a diszkrét kis tű segítségével brossként is használhatja. Dísztárgy. Nem játékszer. 15 év alatti gyermekeknek nem ajánlott.

Bezárás

Ajánld ismerősödnek

* A kiemelt mezők kitöltése kötelező!
Ajánlás elküldése

Swarovski Cseresznyevirág mágnes kristály dísz - 5580026

Listaár: 11 500 Ft
Internetes ár: 6 966 Ft
Kedvezmény: 4 534 Ft (39%)

Külső raktáron

megosztás Pinteresten
twitter

"Küldeményük rendben megérkezett a mai napon. Ügyintézésük, gyorsaságuk és a termékhez küldött ajándékuk miatt is köszönettel tartozom! "

P. László

"Különösen a vevőszolgálat kedvességét és rugalmasságát emelném ki: a rendelés feladása után meggondoltam magam és kiszállítás helyett átvevő pontra kértem az órát. Kérésemet nagyon udvariasan és korrekt módon oldották meg, köszönet érte!"

S. György

"Teljes mértékben meg vagyok elégedve a rendelt nyaklánccal, a valóságban is ugyanolyan, mint a képen, ami pozitívum, mert sok helyen tapasztaltam, hogy felraknak olyan képet, ami nem tükrözi a valóságot. Az alkalmazottak segítőkészek és kedvesek voltak, nem kellett ezer évet várni, mire előkotorják a rendelésem."

H. Alexandra