bezárás
bezárás

Mi lehet annál izgalmasabb, mint hetente újabb és újabb érdekes információt megismerni a divatékszerek és órák világáról? Iratkozzon fel hírlevelünkre, és elsőként értesül az új trendekről és  akcióinkról!

Feliratkozás
Visszavásárlási garancia
Swarovski Cseresznyevirág kristály dísz (5557804)
 Swarovski Cseresznyevirág kristály dísz (5557804)

Ez a kortárs minimalista dekorstílust követő Swarovski-dísz otthonának egy elegáns kiegészítője lehet. Finom a vonalvezetése, a szálcsiszolt fémrész aranyszínű bevonattal készült, a közepén egy csodálatos cseresznyevirág található, gyönyörűen csillog mind a 92 rózsaszín kristályból mesterien metszett fazetta. Ezt a kedves ajándékot érdemes az ablak elé függeszteni, hogy megcsillanjon rajta a fény. Dísztárgy. Nem játékszer. 15 év alatti gyermekeknek nem ajánlott. Méret: 7.1 x 6.5 x 0.4 cm

Bezárás

Ajánld ismerősödnek

* A kiemelt mezők kitöltése kötelező!
Ajánlás elküldése

Swarovski Cseresznyevirág kristály dísz - 5557804

Listaár: 20 500 Ft
+ ingyenes kiszállítás

Nem rendelhető

megosztás Pinteresten
twitter

"Teljes mértékben meg vagyok elégedve a rendelt nyaklánccal, a valóságban is ugyanolyan, mint a képen, ami pozitívum, mert sok helyen tapasztaltam, hogy felraknak olyan képet, ami nem tükrözi a valóságot. Az alkalmazottak segítőkészek és kedvesek voltak, nem kellett ezer évet várni, mire előkotorják a rendelésem."

H. Alexandra

"Köszönöm az extra gyors szállítást és a személyes átvételi lehetőséget. Az eladó Hölgyek maximálisan kedvesek és segítőkészek voltak, minden könnyen, gyorsan és rugalmasan lett lebonyolítva. Maximálisan elégedett voltam mindennel, pedig ez csak ritkán fordul elő :-)"

H. Barbara

"Azért választottam a boltjukat, 1. mert önök reagáltak leggyorsabban a kérdésemre! Folyamatos kapcsolatban voltunk. 2. Jó árat adtak, elsőre nem a legjobbat, de a 3. szolgáltatás minősége, és kedves ügyfélkezelés miatt nem volt kedvem átmenni máshová pár száz forint differencia miatt! Megkaptam amit szerettem volna, és személyes átvételnél is kedves volt a kolléganő! További sikeres működést kívánok!"

Cs. Hugó