bezárás
bezárás

Mi lehet annál izgalmasabb, mint hetente újabb és újabb érdekes információt megismerni a divatékszerek és órák világáról? Iratkozzon fel hírlevelünkre, és elsőként értesül az új trendekről és  akcióinkról!

Feliratkozás
Visszavásárlási garancia
Swarovski Cha Cha, a rózsaszín hullámos papagáj kristály dísz (5557848)
 Swarovski Cha Cha, a rózsaszín hullámos papagáj kristály dísz (5557848)

Ez a bájos kristálydísz nagyszerűen megragadja a törpepapagáj vidám természetét és pompás pasztell színeit. Teljes egészében kristályból áll, 280 rózsaszín árnyalatú fazettából készült, a szeme fekete, a csőre pedig kék színű kristály. A Martin Zedron által tervezett Cha Cha a lakásdekoráció üde, modern darabja. Tökéletes ajándék, a gyűjtők számára pedig kötelező darab. Dísztárgy. Nem játékszer. 15 év alatti gyermekeknek nem ajánlott. Méret: 3.7 x 2.2 x 8.7 cm

Bezárás

Ajánld ismerősödnek

* A kiemelt mezők kitöltése kötelező!
Ajánlás elküldése

Swarovski Cha Cha, a rózsaszín hullámos papagáj kristály dísz - 5557848

Listaár: 32 500 Ft
+ ingyenes kiszállítás

Nem rendelhető

megosztás Pinteresten
twitter

"Még egyszer hálásan köszönöm mind az Ön, mind a kollegái segítőkészségét és profizmusát, a honlapjuk abszolút érthetőségét és a gyors ügyintézést. ..bár több cég lenne annyira rugalmas és körültekintő, mint az Önöké. "

R. Viktória

"Azért választottam a boltjukat, 1. mert önök reagáltak leggyorsabban a kérdésemre! Folyamatos kapcsolatban voltunk. 2. Jó árat adtak, elsőre nem a legjobbat, de a 3. szolgáltatás minősége, és kedves ügyfélkezelés miatt nem volt kedvem átmenni máshová pár száz forint differencia miatt! Megkaptam amit szerettem volna, és személyes átvételnél is kedves volt a kolléganő! További sikeres működést kívánok!"

Cs. Hugó

"...csak jót tudok mondani mind a kiszolgálásról (Bp. Allée) mind a megvásárolt termékről. További sikeres működést kívánva maradok …egy elégedett vásárlójuk…"

H. Attila