bezárás
bezárás

Mi lehet annál izgalmasabb, mint hetente újabb és újabb érdekes információt megismerni a divatékszerek és órák világáról? Iratkozzon fel hírlevelünkre, és elsőként értesül az új trendekről és  akcióinkról!

Feliratkozás
Újdonság Újdonság Visszavásárlási garancia
Swarovski Birthday Princess Mo Limited Edition 2020 kristály dísz (5492750)
 Swarovski Birthday Princess Mo Limited Edition 2020 kristály dísz (5492750)

Celebrate the 15th anniversary of Swarovski's beloved Mo character with Birthday Princess Mo. Showcasing 163 crystal facets, this enchanting figurine is covered with more than 750 tiny crystals, featuring the Aurora Borealis effect for a vivid and sparkling look. The crown and bell with a silver-tone finish complete this unique Mo design. This Swarovski figurine is engraved with the year of issue on the bottom and complements any Mo collection. A charming gift for collectors and special occasions. Decoration object. Not a toy. Not suitable for children under 15. Méret: 4.6 x 2.8 x 4.2 cm-

Bezárás

Ajánld ismerősödnek

* A kiemelt mezők kitöltése kötelező!
Ajánlás elküldése

Swarovski Birthday Princess Mo Limited Edition 2020 kristály dísz - 5492750

Listaár: 18 900 Ft
+ ingyenes kiszállítás

Rendelésre

megosztás Pinteresten
twitter

"Küldeményük rendben megérkezett a mai napon. Ügyintézésük, gyorsaságuk és a termékhez küldött ajándékuk miatt is köszönettel tartozom! "

P. László

"Néhány sorban értékeljek? Nem tudok. Egy szóban tudom értékelni az Önök munkáját, segítségét, rugalmasságát: SZUPER! Tényleg nagyon köszönök mindent!"

K. Ildikó

"Kedves Csapat! Nagyon meg vagyok elégedve a termékkel, a kiszolgálással, a választékkal, egyszerűen mindennel. Az óra, amit megvettem, nem volt budapesti üzletükben, de szerencsére rugalmasságuknak köszönhetően ha nem tetszett volna, tudtam volna másikat kérni. Az emailben 3 munkanapot írtak, mire az órát át tudom venni, de ebből 1 munkanap lett, aminek szintén csak örülni lehet. Köszönöm!"

P. Franziska