bezárás
bezárás

Mi lehet annál izgalmasabb, mint hetente újabb és újabb érdekes információt megismerni a divatékszerek és órák világáról? Iratkozzon fel hírlevelünkre, és elsőként értesül az új trendekről és  akcióinkról!

Feliratkozás
Újdonság Újdonság Visszavásárlási garancia
Swarovski Békakirályfi kristály dísz (5492224)
 Swarovski Békakirályfi kristály dísz (5492224)

A szerelmeseknek a Swarovski által szeretettel készített, ragyogó Békakirályfi egy elbűvölő gyűjthető darab mosolygó arccal és barátságos, éjfekete szemekkel. Ragyogó kristályokból, 245 kristálylappal készült, melyek gyönyörűen visszaverik a ráeső fényt. A figura egy rozészínű kristályszívet tart a kezében, miközben aranyárnyalatú koronája fényesen szikrázik. Kedves ajándék romantikus alkalmakra. Dísztárgy. Nem játék. 15 éven aluli gyermekek nem használhatják. Méret: 3.4 x 3.8 x 3.5 cm-

Bezárás

Ajánld ismerősödnek

* A kiemelt mezők kitöltése kötelező!
Ajánlás elküldése

Swarovski Békakirályfi kristály dísz - 5492224

Listaár: 21 900 Ft
+ ingyenes kiszállítás

Nem rendelhető

megosztás Pinteresten
twitter

"Igen, én elégedett vagyok. Gyorsan átkerült az óra, ott is volt, tudtak róla. A hölgy válaszolt a kérdéseimre, készséges volt. Tulajdonképpen semmit, de semmit nem tudnék mondani amit jobbító szándékkal, de máshogy kéne csinálni. Ár, ajándék, minden úgy volt ahogy megbeszéltük. Nem nekem kellett mondani, tudták. Így tovább, sok sikert kívánok!"

Sz. László

"Mind a megrendelt termékkel, mind pedig a kiszolgálással maximálisan elégedett vagyok. Gyorsan, pontosan és korrektül intéztek mindent munkatársaik, beleértve az ügyfélszolgálathoz intézett érdeklődésemet, a választott helyre történő szállítást és a helyszínen történő személyes átvételt is. A kapott termék pedig kifogástalan minőségű. Biztosan legközelebb is Önöket fogom választani, illetve ajánlani másoknak."

K. Dóra

"Kedves Csapat! Gyors és rugalmas kiszolgálás, kultúrált eladók és üzlet (Europark Üllői út) Ajánlom másoknak is."

M. Katalin