bezárás
bezárás

Mi lehet annál izgalmasabb, mint hetente újabb és újabb érdekes információt megismerni a divatékszerek és órák világáról? Iratkozzon fel hírlevelünkre, és elsőként értesül az új trendekről és  akcióinkról!

Feliratkozás
Újdonság Újdonság Visszavásárlási garancia
Swarovski Balerina kristály dísz (5493723)
 Swarovski Balerina kristály dísz (5493723)

A Swarovski fiatal balerinája minden szemet meggyönyörködtet kecses megjelenésével és finoman kidolgozott részleteivel. Fazettázott lágy rózsaszín tüllszoknyája gyönyörűen ragyog, és vonzó kontrasztban áll a balerina tiszta fehér kristálytestével. Bájos ajándék különleges alkalmakra és szenvedélyes gyűjtők számára, és a Táncosok kollekciónk kiváló kiegészítője. Dísztárgy. Nem játék. 15 éven aluli gyermekek nem használhatják. Méret: 7.6 x 2.8 x 3 cm-

Bezárás

Ajánld ismerősödnek

* A kiemelt mezők kitöltése kötelező!
Ajánlás elküldése

Swarovski Balerina kristály dísz - 5493723

Listaár: 45 900 Ft
+ ingyenes kiszállítás

Rendelésre

megosztás Pinteresten
twitter

"Néhány sorban értékeljek? Nem tudok. Egy szóban tudom értékelni az Önök munkáját, segítségét, rugalmasságát: SZUPER! Tényleg nagyon köszönök mindent!"

K. Ildikó

"Nagyon elégedett voltam az üzletekben történő tájékoztatással és kiszolgálással. A megrendelt termék kiszállási ideje nagyon gyors volt."

P. Balázs

"Teljes mértékben meg vagyok elégedve a rendelt nyaklánccal, a valóságban is ugyanolyan, mint a képen, ami pozitívum, mert sok helyen tapasztaltam, hogy felraknak olyan képet, ami nem tükrözi a valóságot. Az alkalmazottak segítőkészek és kedvesek voltak, nem kellett ezer évet várni, mire előkotorják a rendelésem."

H. Alexandra