bezárás
bezárás

Mi lehet annál izgalmasabb, mint hetente újabb és újabb érdekes információt megismerni a divatékszerek és órák világáról? Iratkozzon fel hírlevelünkre, és elsőként értesül az új trendekről és  akcióinkról!

Feliratkozás
Visszavásárlási garancia
Swarovski Asian Symbols, Tigris kristály dísz (5579577)
 Swarovski Asian Symbols, Tigris kristály dísz (5579577)

Ünnepelje a 2022-es évet ezzel az aranyos tigrisdísszel, amely tökéletesen testesíti meg azt a bájos és barátságos jelleget, amely állítólag a tigris évében születettekre jellemző. A játékos és vidám tigris egy szerencsehozó kínai lámpást tart a farkán. A 390 fazetta sárga, barna, fekete, átlátszó és vörös színben ragyog, így ez a csodás figura tökéletes ajándék lehet a kínai újévre vagy bármilyen más alkalomra, különösen a hozzá illő tigrisdísszel kombinálva. Dísztárgy. Nem játékszer. 15 év alatti gyermekeknek nem ajánlott. Méret: 5.2 x 3.3 x 4.3 cm

Bezárás

Ajánld ismerősödnek

* A kiemelt mezők kitöltése kötelező!
Ajánlás elküldése

Swarovski Asian Symbols, Tigris kristály dísz - 5579577

Listaár: 49 500 Ft
+ ingyenes kiszállítás

Nem rendelhető

megosztás Pinteresten
twitter

"Mind a megrendelt termékkel, mind pedig a kiszolgálással maximálisan elégedett vagyok. Gyorsan, pontosan és korrektül intéztek mindent munkatársaik, beleértve az ügyfélszolgálathoz intézett érdeklődésemet, a választott helyre történő szállítást és a helyszínen történő személyes átvételt is. A kapott termék pedig kifogástalan minőségű. Biztosan legközelebb is Önöket fogom választani, illetve ajánlani másoknak."

K. Dóra

"Köszönöm a segítséget, nagyon kedvesek, segítőkészek és rugalmasak voltak a kolléganők!"

H. Nóra

"Már nem először vásárolunk Önöknél. Számunkra fontos a megbízhatóság és a termék minősége is. Még sosem csalódtunk Önökben, reméljük még többször lesz alkalmunk választani a kínálatukból. További sikeres munkát kívánunk!"

H. Kornélia