bezárás
bezárás

Mi lehet annál izgalmasabb, mint hetente újabb és újabb érdekes információt megismerni a divatékszerek és órák világáról? Iratkozzon fel hírlevelünkre, és elsőként értesül az új trendekről és  akcióinkról!

Feliratkozás
Visszavásárlási garancia
Swarovski Annual Edition Little Star 2023-as kristály dísz (5648747)
 Swarovski Annual Edition Little Star 2023-as kristály dísz (5648747)

Csempésszen finom ünnepi hangulatot otthonába a kis Annual Edition Festive dísszel, amit a természet és a tudomány harmóniája ihletett, és az összetéveszthetetlen Swarovski savoir-faire és szakértői precizitás keltett életre. A 2023-as arany színű csillag 97 kristálylappal készült, és egy piros félselyem szalagon lóg, arany árnyalatú bevonatos dekorelemekkel. Ez a csodálatos dísz elegáns ajándék lehet egy szerettének, de saját otthonába is ünnepi csillogást csempészhet vele. Dísztárgy. Nem játékszer. 15 év alatti gyermekeknek nem ajánlott. Magasság: 4.8 cm; Szélesség: 0.8 cm; Hossz: 4.3 cm

Bezárás

Ajánld ismerősödnek

* A kiemelt mezők kitöltése kötelező!
Ajánlás elküldése

Swarovski Annual Edition Little Star 2023-as kristály dísz - 5648747

Listaár: 22 000 Ft
+ ingyenes kiszállítás

Külső raktáron

megosztás Pinteresten
twitter

"Mind a kedves kiszolgálással, mind a termékekkel maximálisan elégedett vagyok. Üzletükben már korábban is többször vásároltam, ezért is választottam Önöket a webes rendeléshez is. Biztosan vásárolok még majd Önöknél és ismerőseimnek is ajánlani fogom üzleteiket. Munkájukhoz további sok sikert kívánok! "

H. Gabriella

"Már nem először vásárolunk Önöknél. Számunkra fontos a megbízhatóság és a termék minősége is. Még sosem csalódtunk Önökben, reméljük még többször lesz alkalmunk választani a kínálatukból. További sikeres munkát kívánunk!"

H. Kornélia

"Köszönöm a segítséget, nagyon kedvesek, segítőkészek és rugalmasak voltak a kolléganők!"

H. Nóra