bezárás
bezárás

Mi lehet annál izgalmasabb, mint hetente újabb és újabb érdekes információt megismerni a divatékszerek és órák világáról? Iratkozzon fel hírlevelünkre, és elsőként értesül az új trendekről és  akcióinkról!

Feliratkozás
Visszavásárlási garancia
Swarovski Annual Edition Festive 3D-s 2023-as kristály dísz (5653577)
 Swarovski Annual Edition Festive 3D-s 2023-as kristály dísz (5653577)

Töltse meg otthonát melegséggel és ünnepi varázzsal az új Festive Annual Edition 3D-s 2023 dísszel. A most először aranyárnyalatú bevonattal kapható dísztárgy az összetéveszthetetlen Swarovski savoir-faire és szakértői precizitás remekműve – a csodálatos csillag 340 fényvisszatükröző kristálylappal készült. A fehér félselyemszalagon függő pezsgőarany árnyalatú dekorelemek extra csillogást nyújtanak a csillagnak, aminek címkéjén a gravírozott "2023" emlékszik meg az évről. Az fára, az ablakba vagy az otthon bármely sarkába lógatva beragyogja az ünnepi összejöveteleket. Dísztárgy. Nem játékszer. 15 év alatti gyermekeknek nem ajánlott. Magasság: 5.9 cm; Szélesség: 4.6 cm; Hossz: 4.6 cm

Bezárás

Ajánld ismerősödnek

* A kiemelt mezők kitöltése kötelező!
Ajánlás elküldése

Swarovski Annual Edition Festive 3D-s 2023-as kristály dísz - 5653577

Listaár: 49 900 Ft
+ ingyenes kiszállítás

Külső raktáron

megosztás Pinteresten
twitter

"Nagyon szépen köszönöm, tetszik a megrendelt charm. Az eladók hihetetlen kedvesek és segítőkészek, már többször jártam az üzletben, és rendkívül magas színvonalú a kiszolgálás! (: Köszönöm szépen!"

H. Dorottya

"Nagyon elégedett vagyok úgy a weblappal, mint az "élő" kiszolgálással. Az Europarkban lévő boltjukban mindkét alkalommal, mindkét kolléganő nagyon kedves és segítőkész volt, de nagyon készséges volt a telefonon felvilágosítást adó kolléganő is, tehát a személyzet szuper!..."

T. Sára

"Teljes mértékben meg vagyok elégedve a rendelt nyaklánccal, a valóságban is ugyanolyan, mint a képen, ami pozitívum, mert sok helyen tapasztaltam, hogy felraknak olyan képet, ami nem tükrözi a valóságot. Az alkalmazottak segítőkészek és kedvesek voltak, nem kellett ezer évet várni, mire előkotorják a rendelésem."

H. Alexandra