bezárás
bezárás

Mi lehet annál izgalmasabb, mint hetente újabb és újabb érdekes információt megismerni a divatékszerek és órák világáról? Iratkozzon fel hírlevelünkre, és elsőként értesül az új trendekről és  akcióinkról!

Feliratkozás
Visszavásárlási garancia
Swarovski Annual Edition 2023-as kristály dísz (5636253)
 Swarovski Annual Edition 2023-as kristály dísz (5636253)

A csillag valóra váltja a kívánságokat. A Swarovski éves kiadású karácsonyi díszek ikonikus hagyományát folytatva a csillogó 2023-as darabot „matemágikus” örökségünk ihlette a pompás geometria és komplex egyszerűség jegyében. Az átlátszó csillagot szakértő mesterséggel alkottuk 97 fazettával, mesés zöld szalagra függesztve, aranytónusú bevonattal ellátott címkével, amelyen az év és egy egyedülálló chaton-kő található. A kifejezetten az ünnepi szezonra készült gyűjthető dísz fantasztikus ajándék vagy otthona különleges karácsonyi dísze lehet. Dísztárgy. Nem játékszer. 15 év alatti gyermekeknek nem ajánlott. Magasság: 7.65 cm; Szélesség: 1.5 cm; Hossz: 7.15 cm

Bezárás

Ajánld ismerősödnek

* A kiemelt mezők kitöltése kötelező!
Ajánlás elküldése

Swarovski Annual Edition 2023-as kristály dísz - 5636253

Listaár: 28 901 Ft
+ ingyenes kiszállítás

4 db van készleten, szállítható!

megosztás Pinteresten
twitter

"Küldeményük rendben megérkezett a mai napon. Ügyintézésük, gyorsaságuk és a termékhez küldött ajándékuk miatt is köszönettel tartozom! "

P. László

"Igen, én elégedett vagyok. Gyorsan átkerült az óra, ott is volt, tudtak róla. A hölgy válaszolt a kérdéseimre, készséges volt. Tulajdonképpen semmit, de semmit nem tudnék mondani amit jobbító szándékkal, de máshogy kéne csinálni. Ár, ajándék, minden úgy volt ahogy megbeszéltük. Nem nekem kellett mondani, tudták. Így tovább, sok sikert kívánok!"

Sz. László

"Teljes mértékben meg vagyok elégedve az Ügyfélszolgálattal. A felmerülő kérdésekben azonnal segítségemre voltak! Mindenkinek csak ajánlani tudom az Újvilágot!"

Cs. Szilvia