bezárás
bezárás

Mi lehet annál izgalmasabb, mint hetente újabb és újabb érdekes információt megismerni a divatékszerek és órák világáról? Iratkozzon fel hírlevelünkre, és elsőként értesül az új trendekről és  akcióinkról!

Feliratkozás
Újdonság Újdonság Akciós Akciós Visszavásárlási garancia
Swarovski Annual Edition 2021-es kristály dísz szett (5583966)
 Swarovski Annual Edition 2021-es kristály dísz szett (5583966)

A Swarovski Annual Edition Ornament éves díszkiadása a 30. évben is folytatódik, a szett ezúttal Michele Blasilli három, szemet gyönyörködtető kristályalkotását tartalmazza. A különleges évforduló megünneplésére a nagyobb Annual Edition 2021 Ornament-dísz jelentősen átalakult, így a kortalan dizájnhoz kortárs hangulat társul. A csillag innovatív, új aszimmetrikus stílusú metszéssel készült, 67 átlátszó kristályfazetta ragyog rajta, a krémfehér bársonyszalag a csiszolt pezsgőarany árnyalatú fémdíszekkel pedig friss és modern hatást kelt. Fémcímkéjén – amely kerek formájú – a gravírozott 2021-es évszám és egy apró kristálydísz látható. A szett a nagy csillag két kisebb változatával egészül ki. Tökéletes dísz egy dekoratív karácsonyfára vagy az ablakba függesztve – ez a dísztrió elegáns ajándék lehet bárkinek. Dísztárgy. Nem játékszer. 15 év alatti gyermekeknek nem ajánlott.

Bezárás

Ajánld ismerősödnek

* A kiemelt mezők kitöltése kötelező!
Ajánlás elküldése

Swarovski Annual Edition 2021-es kristály dísz szett - 5583966

Listaár: 44 500 Ft
Internetes ár: 35 600 Ft
Kedvezmény: 8 900 Ft (20%)
+ ingyenes kiszállítás

Nem rendelhető

megosztás Pinteresten
twitter

"A megrendelt órát a kért időben megkaptam. A szolgáltatásukkal és a kollégáik telefonon nyújtott segítségével nagyon elégedett vagyok. A későbbi vásárlásaim során is az Önök cégét fogom előnyben részesíteni és ismerőseimnek is ajánlani fogom."

Sz. Gyula

"Teljes mértékben elégedett vagyok a termékkel, a webshoppal és a kiszolgálással is. Sikerült örömet szereznem vele a páromnak. Nagyon gyorsan megérkezett a termék és az e-mail jelzések is remek dolog. Továbbá is maguknál fogok vásárolni:) Köszönök mindent! "

V. István

"Mind a kedves kiszolgálással, mind a termékekkel maximálisan elégedett vagyok. Üzletükben már korábban is többször vásároltam, ezért is választottam Önöket a webes rendeléshez is. Biztosan vásárolok még majd Önöknél és ismerőseimnek is ajánlani fogom üzleteiket. Munkájukhoz további sok sikert kívánok! "

H. Gabriella