bezárás
bezárás

Mi lehet annál izgalmasabb, mint hetente újabb és újabb érdekes információt megismerni a divatékszerek és órák világáról? Iratkozzon fel hírlevelünkre, és elsőként értesül az új trendekről és  akcióinkról!

Feliratkozás
Újdonság Újdonság Visszavásárlási garancia
Swarovski Aladdin, Abu kristály dísz (5610682)
 Swarovski Aladdin, Abu kristály dísz (5610682)

Tökéletes választás a Disney Aladdin rajongók számára. Abu kedves és kifinomult kristálymása életre kelti a szeretett karaktert. Aladdin hűséges bűntársa 276 fazettás élénk színű és szakértelemmel metszett kristályból készült. A csintalan kismajom a „tiltott kincset” tartja markában, amely megérintése miatt a rajzfilmben beomlik a Kincses Barlang. Abu vidám és hűséges karakterének finom részletekkel kidolgozott darabja kiváló ajándék lehet a Disney és a Swarovski rajongóinak egyaránt. Dísztárgy. Nem játékszer. 15 év alatti gyermekeknek nem ajánlott. Magasság: 5.2 cm, Szélesség: 2.6 cm, Hossz: 6.2 cm

Bezárás

Ajánld ismerősödnek

* A kiemelt mezők kitöltése kötelező!
Ajánlás elküldése

Swarovski Aladdin, Abu kristály dísz - 5610682

Listaár: 49 500 Ft
+ ingyenes kiszállítás

Külső raktáron

megosztás Pinteresten
twitter

"Teljes mértékben elégedett vagyok a termékkel, a webshoppal és a kiszolgálással is. Sikerült örömet szereznem vele a páromnak. Nagyon gyorsan megérkezett a termék és az e-mail jelzések is remek dolog. Továbbá is maguknál fogok vásárolni:) Köszönök mindent! "

V. István

"Köszönöm a megrendelésem gyors és szakszerű intézését. Azt kaptam amit rendeltem, minden tenni valóról időben értesítettek, az üzletben ahol átvehettem az árút kedvesek voltak. Csak megköszönni tudom munkájukat..."

Sz. Zoltán

"Már nem először vásárolunk Önöknél. Számunkra fontos a megbízhatóság és a termék minősége is. Még sosem csalódtunk Önökben, reméljük még többször lesz alkalmunk választani a kínálatukból. További sikeres munkát kívánunk!"

H. Kornélia