bezárás
bezárás

Mi lehet annál izgalmasabb, mint hetente újabb és újabb érdekes információt megismerni a divatékszerek és órák világáról? Iratkozzon fel hírlevelünkre, és elsőként értesül az új trendekről és  akcióinkról!

Feliratkozás
Visszavásárlási garancia
Swarovski African Sunset Kito a gazella kristály dísz (5557856)
 Swarovski African Sunset Kito a gazella kristály dísz (5557856)

Az Afrika meleg színei és hihetetlen állatvilága által ihletett elegáns darab egy balra néző gazellát ábrázol. Neve Kito, ami azt jelenti, hogy „értékes”. A kristályfazettás és kristályfazetta nélküli kristályok keverékéből álló modern darab autentikus barna árnyalatokban veri vissza a fényt. Összesen 377 kristályfazettából áll, míg a hosszú szarvakat pazar, arany árnyalatú lakk fedi. Párosítsa a jobbra néző gazellával, hogy szimmetrikus eleganciát vigyen a polcra, az íróasztalra vagy a kandallópárkányra! Kiváló ajándékötlet. Dísztárgy. Nem játékszer. 15 év alatti gyermekeknek nem ajánlott. Magasság: 11.4 cm, Szélesség: 12.5 cm, Hossz: 5.4 cm

Bezárás

Ajánld ismerősödnek

* A kiemelt mezők kitöltése kötelező!




Ajánlás elküldése

Swarovski African Sunset Kito a gazella kristály dísz - 5557856

Listaár: 130 000 Ft
+ ingyenes kiszállítás

Nem rendelhető

megosztás Pinteresten
twitter

"Teljes mértékben meg vagyok elégedve a rendelt nyaklánccal, a valóságban is ugyanolyan, mint a képen, ami pozitívum, mert sok helyen tapasztaltam, hogy felraknak olyan képet, ami nem tükrözi a valóságot. Az alkalmazottak segítőkészek és kedvesek voltak, nem kellett ezer évet várni, mire előkotorják a rendelésem."

H. Alexandra

"Még egyszer hálásan köszönöm mind az Ön, mind a kollegái segítőkészségét és profizmusát, a honlapjuk abszolút érthetőségét és a gyors ügyintézést. ..bár több cég lenne annyira rugalmas és körültekintő, mint az Önöké. "

R. Viktória

"Rendkívül gyors, készséges, magas színvonalú kiszolgálásban volt részem. Köszönöm!"

Sz. Katalin