bezárás
bezárás

Mi lehet annál izgalmasabb, mint hetente újabb és újabb érdekes információt megismerni a divatékszerek és órák világáról? Iratkozzon fel hírlevelünkre, és elsőként értesül az új trendekről és  akcióinkról!

Feliratkozás
Akciós Akciós Visszavásárlási garancia
Swarovski A kis hableány, Ficánka kristály dísz (5552917)
 Swarovski A kis hableány, Ficánka kristály dísz (5552917)

Ez a bájos figura Ficánkát, a Disney Kis hableányának szereplőjét ábrázolja. Teljes egészében kristályból, 81 mesterien metszett fazettából készült. A trópusi halakra jellemző, feltűnő kék-sárga színek szép kontrasztot alkotnak a halvány kék hullámtaréjjal, amelyen ül. Önmagában is kedves ajándék, a komoly Disney-gyűjtők pedig mellé sorakoztathatják A Kis hableány többi szereplőjét. Dísztárgy. Nem játékszer. 15 év alatti gyermekeknek nem ajánlott. Méret: 5.6 x 5.4 x 5 cm

Bezárás

Ajánld ismerősödnek

* A kiemelt mezők kitöltése kötelező!
Ajánlás elküldése

Swarovski A kis hableány, Ficánka kristály dísz - 5552917

Listaár: 49 500 Ft
Internetes ár: 34 650 Ft
Kedvezmény: 14 850 Ft (30%)
+ ingyenes kiszállítás

Nem rendelhető

megosztás Pinteresten
twitter

"Teljes mértékben meg vagyok elégedve az Ügyfélszolgálattal. A felmerülő kérdésekben azonnal segítségemre voltak! Mindenkinek csak ajánlani tudom az Újvilágot!"

Cs. Szilvia

"Nagyon meg vagyok elégedve a termékekkel, nagy vágyam teljesült velük, es a pontos es gyors kiszállítással is. Amit visszaküldtem, mert sajnos nem lett jo a hossza a karkotonek, visszautaltak az arat időben. Az ajándék parfüm illata isteni, nagyon jo! Köszönöm szepen!!!!"

F. Zsuzsa

"Küldeményük rendben megérkezett a mai napon. Ügyintézésük, gyorsaságuk és a termékhez küldött ajándékuk miatt is köszönettel tartozom! "

P. László