bezárás
bezárás

Mi lehet annál izgalmasabb, mint hetente újabb és újabb érdekes információt megismerni a divatékszerek és órák világáról? Iratkozzon fel hírlevelünkre, és elsőként értesül az új trendekről és  akcióinkról!

Feliratkozás
Visszavásárlási garancia
Stackers férfi barna óradoboz 4 db órához (75398)
 Stackers férfi barna óradoboz 4 db órához (75398)  Stackers férfi barna óradoboz 4 db órához (75398)  Stackers férfi barna óradoboz 4 db órához (75398)  Stackers férfi barna óradoboz 4 db órához (75398)

A lelkes óragyűjtő számára. Órakollekciónkkal szervezetten és biztonságosan tartsa karóragyűjteményét. Tiszta üvegfedéllel rendelkezik, amely az órák biztonságát és láthatóságát biztosítja, valamint egy minőségi pamut bélés puha órabetétekkel, hogy az órák karcosak és pormentesek maradjanak. Méret 10 x 24.5 x 9.5 cm

Bezárás

Ajánld ismerősödnek

* A kiemelt mezők kitöltése kötelező!
Ajánlás elküldése

Stackers férfi barna óradoboz 4 db órához - 75398

Listaár: 25 900 Ft
+ ingyenes kiszállítás

1 db van készleten, szállítható!

megosztás Pinteresten
twitter

"Küldeményük rendben megérkezett a mai napon. Ügyintézésük, gyorsaságuk és a termékhez küldött ajándékuk miatt is köszönettel tartozom! "

P. László

"Elégedett voltam a rugalmas és gyors kiszolgálással. Az üzlet munkatársai kedvesek, udvariasak, segítőkészek voltak. Megtapasztalhattam, hogy itt vásárlás összegétől függetlenül fontos a vásárló, jó szívvel tudom mindenkinek ajánlani. További munkájukhoz sok sikert és sok elégedett vásárlót kívánok! "

V. Erzsébet

"A megrendelt órát a kért időben megkaptam. A szolgáltatásukkal és a kollégáik telefonon nyújtott segítségével nagyon elégedett vagyok. A későbbi vásárlásaim során is az Önök cégét fogom előnyben részesíteni és ismerőseimnek is ajánlani fogom."

Sz. Gyula