bezárás
bezárás

Mi lehet annál izgalmasabb, mint hetente újabb és újabb érdekes információt megismerni a divatékszerek és órák világáról? Iratkozzon fel hírlevelünkre, és elsőként értesül az új trendekről és  akcióinkról!

Feliratkozás
Visszavásárlási garancia
Stackers Drapp charmos utazó doboz (74192)
 Stackers Drapp charmos utazó doboz (74192)  Stackers Drapp charmos utazó doboz (74192)  Stackers Drapp charmos utazó doboz (74192)  Stackers Drapp charmos utazó doboz (74192)

A Stackers elegáns vegán bőr külsővel és a puha bársony belsővel ellátott ékszer és óra tárolói, az utazásaid elengethetettlen kellékei. A belső kialakításnak köszönhetően rendezetten és biztonságban tudod magaddal vinni és egyben megóvni a kedvenc darabjaidat. Ezt a típusú dobozt a charmos ékszerek kedvelőinek fejlesztették ki. A doboz tartalmaz egy kivehető tálcát, melyen két karkötőnek van hely, míg az aljában található fakkok és charmrúd gondoskodik a kincseid biztonságáról. Elérhető púder és drapp változatban. Méret 6.5 x 18 x 11.5 cm

Bezárás

Ajánld ismerősödnek

* A kiemelt mezők kitöltése kötelező!




Ajánlás elküldése

Stackers Drapp charmos utazó doboz - 74192

Listaár: 21 000 Ft
+ ingyenes kiszállítás

Nem rendelhető

megosztás Pinteresten
twitter

"Nagyon szépen köszönöm a segítségeteket, a visszajelzésem abszolút pozitív. Először rendeltem Tőletek és őszintén mondhatom, hogy 100%-ban meg vo​ltam elégedve :) A telefonos elérhetőségen is nagyon kedvesek és segítőkészek voltatok, azt pedig különösen szupernek tartom hogy lehetőség van a weben rendelt termékeknél a kiválasztott üzletbe történő átjuttatásra és ott történő átvételre :)"

P. Zsófi

"Már nem először vásárolunk Önöknél. Számunkra fontos a megbízhatóság és a termék minősége is. Még sosem csalódtunk Önökben, reméljük még többször lesz alkalmunk választani a kínálatukból. További sikeres munkát kívánunk!"

H. Kornélia

"Köszönöm a megrendelésem gyors és szakszerű intézését. Azt kaptam amit rendeltem, minden tenni valóról időben értesítettek, az üzletben ahol átvehettem az árút kedvesek voltak. Csak megköszönni tudom munkájukat..."

Sz. Zoltán