bezárás
bezárás

Mi lehet annál izgalmasabb, mint hetente újabb és újabb érdekes információt megismerni a divatékszerek és órák világáról? Iratkozzon fel hírlevelünkre, és elsőként értesül az új trendekről és  akcióinkról!

Feliratkozás
Visszavásárlási garancia
Arany férfi karikagyűrű (K561/64)
 Arany férfi karikagyűrű (K561/64)

Ez a karikagyűrű bármilyen méretben és felületkezeléssel megrendelhető. A weboldalon feltüntetett ár a legyártott gyűrű súlyától függően minimálisan változhat +- irányba. Igény esetén ezt a típusú karikagyűrűt cirkóniával és drágakővel is el tudjuk készíteni. Az ár ezekben az esetekben is eltérhet az itt megadottól. Kérjük, hogy megrendeléskor a gyűrű méretét a megjegyzés rovatban szíveskedjen feltüntetni! Egyéni igény esetén érdeklődjön e-mailben vagy telefonon. A megrendelést követően a méret módosítás nem lehetséges, mivel a gyűrűk belül üregesek, belső merevítéssel készülnek.

Bezárás

Ajánld ismerősödnek

* A kiemelt mezők kitöltése kötelező!
Ajánlás elküldése

Arany férfi karikagyűrű - K561/64

Listaár: 183 060 Ft
+ ingyenes kiszállítás

Rendelésre

További méretek:
megosztás Pinteresten
twitter

kiegészítő termékek

"Már nem először vásárolunk Önöknél. Számunkra fontos a megbízhatóság és a termék minősége is. Még sosem csalódtunk Önökben, reméljük még többször lesz alkalmunk választani a kínálatukból. További sikeres munkát kívánunk!"

H. Kornélia

"Köszönöm a segítséget, nagyon kedvesek, segítőkészek és rugalmasak voltak a kolléganők!"

H. Nóra

"Köszönöm az extra gyors szállítást és a személyes átvételi lehetőséget. Az eladó Hölgyek maximálisan kedvesek és segítőkészek voltak, minden könnyen, gyorsan és rugalmasan lett lebonyolítva. Maximálisan elégedett voltam mindennel, pedig ez csak ritkán fordul elő :-)"

H. Barbara