bezárás
bezárás

Mi lehet annál izgalmasabb, mint hetente újabb és újabb érdekes információt megismerni a divatékszerek és órák világáról? Iratkozzon fel hírlevelünkre, és elsőként értesül az új trendekről és  akcióinkról!

Feliratkozás
Visszavásárlási garancia
Gerstner eljegyzési gyűrű (29723/2,4)
 Gerstner eljegyzési gyűrű (29723/2,4)  Gerstner eljegyzési gyűrű (29723/2,4)

Németország legrégebbi és legnagyobb karikagyűrű márkája, hazájában piacvezető, nagy hagyományokkal és szakmai elismerésekkel. Ha az ember egy életre választ, akkor nagyon fontos szempont kell legyen a kitűnő kidolgozás és minőség, az innovatív design, az értékállóság és a 150 éves tapasztalat, tehát mindazok a jellemzők, melyet minden Gerstner gyűrű egyedi márkajelzése képvisel. Kérjük, hogy megrendeléskor a gyűrű méretét a megjegyzés rovatban szíveskedjen feltüntetni!

Bezárás

Ajánld ismerősödnek

* A kiemelt mezők kitöltése kötelező!
Ajánlás elküldése

Gerstner eljegyzési gyűrű - 29723/2,4

Listaár: 742 900 Ft
+ ingyenes kiszállítás

Rendelésre

megosztás Pinteresten
twitter

kiegészítő termékek

"Kedves Csapat! Nagyon meg vagyok elégedve a termékkel, a kiszolgálással, a választékkal, egyszerűen mindennel. Az óra, amit megvettem, nem volt budapesti üzletükben, de szerencsére rugalmasságuknak köszönhetően ha nem tetszett volna, tudtam volna másikat kérni. Az emailben 3 munkanapot írtak, mire az órát át tudom venni, de ebből 1 munkanap lett, aminek szintén csak örülni lehet. Köszönöm!"

P. Franziska

"Nagyon szépen köszönöm a segítségeteket, a visszajelzésem abszolút pozitív. Először rendeltem Tőletek és őszintén mondhatom, hogy 100%-ban meg vo​ltam elégedve :) A telefonos elérhetőségen is nagyon kedvesek és segítőkészek voltatok, azt pedig különösen szupernek tartom hogy lehetőség van a weben rendelt termékeknél a kiválasztott üzletbe történő átjuttatásra és ott történő átvételre :)"

P. Zsófi

"Köszönöm a segítséget, nagyon kedvesek, segítőkészek és rugalmasak voltak a kolléganők!"

H. Nóra