bezárás
bezárás

Mi lehet annál izgalmasabb, mint hetente újabb és újabb érdekes információt megismerni a divatékszerek és órák világáról? Iratkozzon fel hírlevelünkre, és elsőként értesül az új trendekről és  akcióinkról!

Feliratkozás
Visszavásárlási garancia
Gerstner eljegyzési gyűrű (29720/2)
 Gerstner eljegyzési gyűrű (29720/2)  Gerstner eljegyzési gyűrű (29720/2)

Németország legrégebbi és legnagyobb karikagyűrű márkája, hazájában piacvezető, nagy hagyományokkal és szakmai elismerésekkel. Ha az ember egy életre választ, akkor nagyon fontos szempont kell legyen a kitűnő kidolgozás és minőség, az innovatív design, az értékállóság és a 150 éves tapasztalat, tehát mindazok a jellemzők, melyet minden Gerstner gyűrű egyedi márkajelzése képvisel. Kérjük, hogy megrendeléskor a gyűrű méretét a megjegyzés rovatban szíveskedjen feltüntetni!

Bezárás

Ajánld ismerősödnek

* A kiemelt mezők kitöltése kötelező!
Ajánlás elküldése

Gerstner eljegyzési gyűrű - 29720/2

Listaár: 690 000 Ft
+ ingyenes kiszállítás

Rendelésre

megosztás Pinteresten
twitter

kiegészítő termékek

"Rendkívül gyors, készséges, magas színvonalú kiszolgálásban volt részem. Köszönöm!"

Sz. Katalin

"...csak jót tudok mondani mind a kiszolgálásról (Bp. Allée) mind a megvásárolt termékről. További sikeres működést kívánva maradok …egy elégedett vásárlójuk…"

H. Attila

"Köszönöm, mindennel elégedett voltam a rendelés során. A rendelt termék olyan volt, amit vártam, a rendelés állapotáról folyamatosan tájékoztattak, telefonon értesítettek az átvétel lehetőségéről. Másnak is szívesen ajánlom szolgáltatásaikat. "

F. Ildikó