bezárás
bezárás

Mi lehet annál izgalmasabb, mint hetente újabb és újabb érdekes információt megismerni a divatékszerek és órák világáról? Iratkozzon fel hírlevelünkre, és elsőként értesül az új trendekről és  akcióinkról!

Feliratkozás
Visszavásárlási garancia
Swarovski Zodiac II Halak nyaklánc (5563896)
 Swarovski Zodiac II Halak nyaklánc (5563896)

Ezt a Swarovski medált a halak csillagjegye ihlette. Az intuíciót és művészi beállítottságot reprezentáló horoszkóp stilizált jelképét fehér kő köré rendezett, csillogó tiszta kristály pavé díszíti, a horoszkóp csillagait megidézendő. A hozzáillő lánc T-alakú zárját fénylő érme ékesíti, mely egyik oldalán a nap, másik oldalán a horoszkóp jelképei láthatók. Viselje a zárat hátul vagy elől, a horoszkóp motívummal vagy anélkül különböző stílusokhoz: ideális darab, mellyel öltözékét testreszabhatja, különösen, ha egyéb, hozzáillő ékszerekkel kombinálja. Tökéletes ajándék a halak jegyében születettek számára. Hossz: 42 cm, Medál mérete: 1.5x1.2 cm

Bezárás

Ajánld ismerősödnek

* A kiemelt mezők kitöltése kötelező!




Ajánlás elküldése

Swarovski Zodiac II Halak nyaklánc - 5563896

Listaár: 29 500 Ft
+ ingyenes kiszállítás

Nem rendelhető

megosztás Pinteresten
twitter

kiegészítő termékek

"Nagyon elégedett vagyok úgy a weblappal, mint az "élő" kiszolgálással. Az Europarkban lévő boltjukban mindkét alkalommal, mindkét kolléganő nagyon kedves és segítőkész volt, de nagyon készséges volt a telefonon felvilágosítást adó kolléganő is, tehát a személyzet szuper!..."

T. Sára

"Teljes mértékben meg vagyok elégedve az Ügyfélszolgálattal. A felmerülő kérdésekben azonnal segítségemre voltak! Mindenkinek csak ajánlani tudom az Újvilágot!"

Cs. Szilvia

"Igen, én elégedett vagyok. Gyorsan átkerült az óra, ott is volt, tudtak róla. A hölgy válaszolt a kérdéseimre, készséges volt. Tulajdonképpen semmit, de semmit nem tudnék mondani amit jobbító szándékkal, de máshogy kéne csinálni. Ár, ajándék, minden úgy volt ahogy megbeszéltük. Nem nekem kellett mondani, tudták. Így tovább, sok sikert kívánok!"

Sz. László