bezárás
bezárás

Mi lehet annál izgalmasabb, mint hetente újabb és újabb érdekes információt megismerni a divatékszerek és órák világáról? Iratkozzon fel hírlevelünkre, és elsőként értesül az új trendekről és  akcióinkról!

Feliratkozás

404

A keresett oldal sajnos nem található.

"Köszönöm a megrendelésem gyors és szakszerű intézését. Azt kaptam amit rendeltem, minden tenni valóról időben értesítettek, az üzletben ahol átvehettem az árút kedvesek voltak. Csak megköszönni tudom munkájukat..."

Sz. Zoltán

"A Fiam ...-án vette át a számára megrendelt 24 részes óra tároló dobozt az Alle Bevásárlóközpontban lévő üzletükben. Nagyon elégedettek vagyunk, gyönyörű, korrekt kidolgozású, pont olyan mint a web oldalukon. Az eladó kedves és készséges volt, értesített mikor a doboz az üzletükbe érkezett. Egész biztos, hogy máskor is rendelek Önöktől és személyesen is meglátogatom üzletüket. További szép napot a lelkes és kedves csapatnak!"

T. Kata

"Teljes mértékben meg vagyok elégedve a rendelt nyaklánccal, a valóságban is ugyanolyan, mint a képen, ami pozitívum, mert sok helyen tapasztaltam, hogy felraknak olyan képet, ami nem tükrözi a valóságot. Az alkalmazottak segítőkészek és kedvesek voltak, nem kellett ezer évet várni, mire előkotorják a rendelésem."

H. Alexandra