bezárás
bezárás

Mi lehet annál izgalmasabb, mint hetente újabb és újabb érdekes információt megismerni a divatékszerek és órák világáról? Iratkozzon fel hírlevelünkre, és elsőként értesül az új trendekről és  akcióinkról!

Feliratkozás
Visszavásárlási garancia
Swarovski Letra karkötő (5614970)
 Swarovski Letra karkötő (5614970)

Ez a kristálykarkötő új szemszögből közelíti meg a hagyományos gyöngydíszítést és a szimbolikus inspirációkat. Zöld négyszögletes metszésű kristályokból készült és állítható viaszolt pamutzsinórral rendelkezik – a nyomtatott lóheremotívum a szerencsét szimbolizálja. Hozzon örömet és pozitivitást ékszergyűjteményébe ezzel a különleges hétköznapi karkötővel. Ez a karkötő a Letra termékcsalád része, amelyet Giovanna Engelbert kreatív igazgató tervezett a Collection II. számára. Állítható hossz: 12 - 24 cm

Bezárás

Ajánld ismerősödnek

* A kiemelt mezők kitöltése kötelező!




Ajánlás elküldése

Swarovski Letra karkötő - 5614970

Listaár: 22 501 Ft
+ ingyenes kiszállítás

Nem rendelhető

megosztás Pinteresten
twitter

kiegészítő termékek

"Nagyon szépen köszönöm, tetszik a megrendelt charm. Az eladók hihetetlen kedvesek és segítőkészek, már többször jártam az üzletben, és rendkívül magas színvonalú a kiszolgálás! (: Köszönöm szépen!"

H. Dorottya

"Teljes mértékben meg vagyok elégedve az Ügyfélszolgálattal. A felmerülő kérdésekben azonnal segítségemre voltak! Mindenkinek csak ajánlani tudom az Újvilágot!"

Cs. Szilvia

"Köszönöm a segítséget, nagyon kedvesek, segítőkészek és rugalmasak voltak a kolléganők!"

H. Nóra