bezárás
bezárás

Mi lehet annál izgalmasabb, mint hetente újabb és újabb érdekes információt megismerni a divatékszerek és órák világáról? Iratkozzon fel hírlevelünkre, és elsőként értesül az új trendekről és  akcióinkról!

Feliratkozás
Akciós Akciós Visszavásárlási garancia
Swarovski Lucent karperec M-es méret (5615112)
 Swarovski Lucent karperec M-es méret (5615112)  Swarovski Lucent karperec M-es méret (5615112)

Emelje új szintre az egyszerű összeállításokat ezzel a karpereccel. Elegáns körtemetszésű kristálya mágneses zárral van ellátva, ez a rozsdamentes acél darab innovatív rugós csuklópántos mechanizmussal is rendelkezik. Viselje önmagában, vagy párosítsa a Lucent termékcsalád egyéb darabjaival az igazán szembeötlő megjelenésért úgy nappal, mint este. Ez a karperec a Lucent termékcsalád része, amelyet Giovanna Engelbert kreatív igazgató tervezett a Collection III. számára.Zárás és kinyitás: a záráshoz helyezze az egyik mágnest a másik tetejére, majd illessze össze azokat. A kinyitáshoz keresse meg a kis bemélyedést a mágneszár oldalán, csúsztassa be a körmét, és nyissa ki. Méret (ovális): 5.6 cm x 4.6 cm

Bezárás

Ajánld ismerősödnek

* A kiemelt mezők kitöltése kötelező!
Ajánlás elküldése

Swarovski Lucent karperec M-es méret - 5615112

Listaár: 100 000 Ft
Internetes ár: 50 000 Ft
Kedvezmény: 50 000 Ft (50%)
+ ingyenes kiszállítás

2 db van készleten, szállítható!

megosztás Pinteresten
twitter

kiegészítő termékek

"Köszönöm, mindennel elégedett voltam a rendelés során. A rendelt termék olyan volt, amit vártam, a rendelés állapotáról folyamatosan tájékoztattak, telefonon értesítettek az átvétel lehetőségéről. Másnak is szívesen ajánlom szolgáltatásaikat. "

F. Ildikó

"Néhány sorban értékeljek? Nem tudok. Egy szóban tudom értékelni az Önök munkáját, segítségét, rugalmasságát: SZUPER! Tényleg nagyon köszönök mindent!"

K. Ildikó

"Igen, én elégedett vagyok. Gyorsan átkerült az óra, ott is volt, tudtak róla. A hölgy válaszolt a kérdéseimre, készséges volt. Tulajdonképpen semmit, de semmit nem tudnék mondani amit jobbító szándékkal, de máshogy kéne csinálni. Ár, ajándék, minden úgy volt ahogy megbeszéltük. Nem nekem kellett mondani, tudták. Így tovább, sok sikert kívánok!"

Sz. László