bezárás
bezárás

Mi lehet annál izgalmasabb, mint hetente újabb és újabb érdekes információt megismerni a divatékszerek és órák világáról? Iratkozzon fel hírlevelünkre, és elsőként értesül az új trendekről és  akcióinkról!

Feliratkozás
Akciós Akciós Visszavásárlási garancia
Swarovski Dulcis nyaklánc (5610290)
 Swarovski Dulcis nyaklánc (5610290)

Ez a játékos medálos nyaklánc a Pop Art mozgalom szobraiból merít ihletet – mesterien alakították ki egy lila, fényes foglalatban ülő, precíziós metszésű kristállyal, amely finom, tonális fémláncra van felfüggesztve. Viselje egyedül egy egyszerű fehér pólóval, vagy párosítsa a Dulcis termékcsalád többi nyakláncával egy cukorkaszínű megjelenésért. Ez a nyaklánc a Dulcis termékcsalád része, amelyet Giovanna Engelbert kreatív igazgató tervezett a Collection I-hez. Hossz: 80 cm, Medál mérete: 4x2.6 cm

Bezárás

Ajánld ismerősödnek

* A kiemelt mezők kitöltése kötelező!




Ajánlás elküldése

Swarovski Dulcis nyaklánc - 5610290

Listaár: 64 900 Ft
Internetes ár: 32 450 Ft
Kedvezmény: 32 450 Ft (50%)
+ ingyenes kiszállítás

Külső raktáron

megosztás Pinteresten
twitter

kiegészítő termékek

"Már nem először vásárolunk Önöknél. Számunkra fontos a megbízhatóság és a termék minősége is. Még sosem csalódtunk Önökben, reméljük még többször lesz alkalmunk választani a kínálatukból. További sikeres munkát kívánunk!"

H. Kornélia

"Teljes mértékben elégedett vagyok a termékkel, a webshoppal és a kiszolgálással is. Sikerült örömet szereznem vele a páromnak. Nagyon gyorsan megérkezett a termék és az e-mail jelzések is remek dolog. Továbbá is maguknál fogok vásárolni:) Köszönök mindent! "

V. István

"Nagyon elégedett vagyok úgy a weblappal, mint az "élő" kiszolgálással. Az Europarkban lévő boltjukban mindkét alkalommal, mindkét kolléganő nagyon kedves és segítőkész volt, de nagyon készséges volt a telefonon felvilágosítást adó kolléganő is, tehát a személyzet szuper!..."

T. Sára