bezárás
bezárás

Mi lehet annál izgalmasabb, mint hetente újabb és újabb érdekes információt megismerni a divatékszerek és órák világáról? Iratkozzon fel hírlevelünkre, és elsőként értesül az új trendekről és  akcióinkról!

Feliratkozás
Akciós Akciós Visszavásárlási garancia
Swarovski Dulcis fülbevaló (5613729)
 Swarovski Dulcis fülbevaló (5613729)  Swarovski Dulcis fülbevaló (5613729)  Swarovski Dulcis fülbevaló (5613729)

Ez a statement fülklipsz minden összeállításnak egy csipetnyi játékosságot kölcsönöz. Pop-Art ihlette lila fémfoglalatba helyezett világos, párnametszésű kristályaival ez a fülbevaló viselhető édességnek megfelelő ékszer. Viselje felkötött hajjal, ha igazán fitogtatni szeretné briliánsan édes megjelenését. Ez a fülbevaló a Dulcis termékcsalád része, amelyet Giovanna Engelbert kreatív igazgató tervezett a Collection II. számára. Hossz: 3.2 cm x Szélesség: 2.6 cm

Bezárás

Ajánld ismerősödnek

* A kiemelt mezők kitöltése kötelező!




Ajánlás elküldése

Swarovski Dulcis fülbevaló - 5613729

Listaár: 69 900 Ft
Internetes ár: 34 950 Ft
Kedvezmény: 34 950 Ft (50%)
+ ingyenes kiszállítás

Külső raktáron

megosztás Pinteresten
twitter

kiegészítő termékek

"A vásárlás kapcsán gyorsan, problémamentesen megérkezett az áru, folyamatosan értesítettek annak útjáról. A termékkel jelenleg elégedettek vagyunk, reméljük ez így is marad."

Dr. Sz. Emma

"Teljes mértékben elégedett vagyok a termékkel, a webshoppal és a kiszolgálással is. Sikerült örömet szereznem vele a páromnak. Nagyon gyorsan megérkezett a termék és az e-mail jelzések is remek dolog. Továbbá is maguknál fogok vásárolni:) Köszönök mindent! "

V. István

"Már nem először vásárolunk Önöknél. Számunkra fontos a megbízhatóság és a termék minősége is. Még sosem csalódtunk Önökben, reméljük még többször lesz alkalmunk választani a kínálatukból. További sikeres munkát kívánunk!"

H. Kornélia