bezárás
bezárás

Mi lehet annál izgalmasabb, mint hetente újabb és újabb érdekes információt megismerni a divatékszerek és órák világáról? Iratkozzon fel hírlevelünkre, és elsőként értesül az új trendekről és  akcióinkról!

Feliratkozás
Akciós Akciós Visszavásárlási garancia
Swarovski Dulcis fülbevaló (5600778)
 Swarovski Dulcis fülbevaló (5600778)

Az édességdoboz színei találkoznak a Pop Art által ihletett formákkal ezekben a fülbevalókban. A precíziósan metszett kristályokat zöld fényes foglalatba helyezik a váratlan és játékos kivitel érdekében. Dobja fel a szettet és viselje önmagában, vagy kísérletezzen és párosítsa a Dulcis termékcsalád más tagjaival. Ez a fülbevaló a Dulcis termékcsalád része, amelyet Giovanna Engelbert kreatív igazgató tervezett a Collection I-hez. Hossz: 2 cm x Szélesség: 2 cm

Bezárás

Ajánld ismerősödnek

* A kiemelt mezők kitöltése kötelező!




Ajánlás elküldése

Swarovski Dulcis fülbevaló - 5600778

Listaár: 54 900 Ft
Internetes ár: 27 450 Ft
Kedvezmény: 27 450 Ft (50%)
+ ingyenes kiszállítás

Külső raktáron

megosztás Pinteresten
twitter

kiegészítő termékek

"Kedves Csapat! Nagyon meg vagyok elégedve a termékkel, a kiszolgálással, a választékkal, egyszerűen mindennel. Az óra, amit megvettem, nem volt budapesti üzletükben, de szerencsére rugalmasságuknak köszönhetően ha nem tetszett volna, tudtam volna másikat kérni. Az emailben 3 munkanapot írtak, mire az órát át tudom venni, de ebből 1 munkanap lett, aminek szintén csak örülni lehet. Köszönöm!"

P. Franziska

"Nagyon meg vagyok elégedve a termékekkel, nagy vágyam teljesült velük, es a pontos es gyors kiszállítással is. Amit visszaküldtem, mert sajnos nem lett jo a hossza a karkotonek, visszautaltak az arat időben. Az ajándék parfüm illata isteni, nagyon jo! Köszönöm szepen!!!!"

F. Zsuzsa

"A vásárlás kapcsán gyorsan, problémamentesen megérkezett az áru, folyamatosan értesítettek annak útjáról. A termékkel jelenleg elégedettek vagyunk, reméljük ez így is marad."

Dr. Sz. Emma