bezárás
bezárás

Mi lehet annál izgalmasabb, mint hetente újabb és újabb érdekes információt megismerni a divatékszerek és órák világáról? Iratkozzon fel hírlevelünkre, és elsőként értesül az új trendekről és  akcióinkról!

Feliratkozás
Újdonság Újdonság Visszavásárlási garancia
ROCHET férfi karkötő 20,5 cm (HB07186)
 ROCHET férfi karkötő 20,5 cm (HB07186)  ROCHET férfi karkötő 20,5 cm (HB07186)

Klasszikus, férfias és divatos egyszerre – francia acél ékszerek minőségi kidolgozással. Sárga arany színű acél karkötő masszív láncszemekkel, pattintós zárral, a karkötő hossza 20,5 cm, melyből egy darab kb. 1 cm-es zár-rész kivehető, ezzel a karkötő mérete csökkenthető. A láncszemek szélessége 7,5 mm. A karkötő sárga színe bevonat, melyet nagy kopásállóságú PVD réteg véd.

Bezárás

Ajánld ismerősödnek

* A kiemelt mezők kitöltése kötelező!
Ajánlás elküldése

ROCHET férfi karkötő 20,5 cm - HB07186

Listaár: 27 900 Ft
+ ingyenes kiszállítás

Rendelésre

megosztás Pinteresten
twitter

kiegészítő termékek

"A Fiam ...-án vette át a számára megrendelt 24 részes óra tároló dobozt az Alle Bevásárlóközpontban lévő üzletükben. Nagyon elégedettek vagyunk, gyönyörű, korrekt kidolgozású, pont olyan mint a web oldalukon. Az eladó kedves és készséges volt, értesített mikor a doboz az üzletükbe érkezett. Egész biztos, hogy máskor is rendelek Önöktől és személyesen is meglátogatom üzletüket. További szép napot a lelkes és kedves csapatnak!"

T. Kata

"Még egyszer hálásan köszönöm mind az Ön, mind a kollegái segítőkészségét és profizmusát, a honlapjuk abszolút érthetőségét és a gyors ügyintézést. ..bár több cég lenne annyira rugalmas és körültekintő, mint az Önöké. "

R. Viktória

"Köszönöm a megrendelésem gyors és szakszerű intézését. Azt kaptam amit rendeltem, minden tenni valóról időben értesítettek, az üzletben ahol átvehettem az árút kedvesek voltak. Csak megköszönni tudom munkájukat..."

Sz. Zoltán